Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
Ronaldohun
üzenetére
A Steam felhőben tárolja a mentéseket. Ha azt nem kapcsoltad ki vagy állítottad el, akkor gond nélkül megtalálja szerintem
-
l.skywalker
titán
válasz
gabor7th
üzenetére
Ahogy gondolod. Számomra abszolút feleslegesnek hat a dolog és kétlem is, hogy a Discordon lebzselő párszáz aktív felhasználó visszajelzéseire alapoznák a játék jövőbeni fejlesztéseit. De ahogy látom te is "megtaláltad" ott a számításaidat, tehát végképp érdemtelen.
Major order follow-up-ra van egy valag Twitter fiók meg 3rd party app is.
-
l.skywalker
titán
válasz
gabor7th
üzenetére
Szóval abból a 177 országból játszott a játékosok háromnegyede? Ezt azért nehéz lenne elhinni. Az általad felsoroltak szerintem a játékosok elvándorlásához kis mértékben járult hozzá. A Discord csatornájukon sem hiszem, hogy 2-3ezernél több felhasználó lenne fent aktívan. Azért játszanak kevesen, mert kifogyott belőle a játszanivaló, aki nyomta megjelenés óta az már mindent is kimaxolt. Milyen kihívás van még ami miatt érdemes lenne játszani?
-
l.skywalker
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az amelyik az első részben lett kiírtva?

Szerintem majd a harmadik részben már csak a bogarak maradnak 😝
-
l.skywalker
titán
Igen, illetve ha csak a térképet nézem, ez nekem olyan mintha a galaktikus térkép a Szuper Föld körüli közelebbi szektorokat mutatná csak, tehát "visszatámadhatnak" még a saját területükről.
Habár az első játékban a The Illuminate-t is teljesen kiirtotta az embereiség a sztori szerint. -
l.skywalker
titán
The What?
-
l.skywalker
titán
Köszi a tippeket

-
l.skywalker
titán
Igen én is ezzel nyugtatom magam, de tény, hogy mindig lesz hátulütője a randomálásnak. Egyébként ~10 óra után majdnem 10-es szinten vagyok és nagyjából használható fegyver és stratagem buildet használok főleg bogaras bolygókon, de a péncélokat még nem nagyon ismertem ki, de nincs is meg annyi.
-
l.skywalker
titán
Új érkező Stratagem-ek

-
l.skywalker
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sajnos a tapasztalatom az hogy az esetek többségében a hajóra lépéskor kickelnek
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest