- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz
Fitzgerald #262 üzenetére
Egyébként azt kell, hogy mondjam, hogy néha "szarok" a min fps értékek, látok 60-70fps-t is DX11-ben. De összességébén érezhetően jobb (főleg MW Warzone és BF2042-ben!)
Viszont DX12-ben nagyon jól fut. Még a stuttering se annyira érezhető. Csináltam is egy összehasonlító videót: link
(elég gagyi tudom és csak 1080p, full kezdő vagyok videókészítésben!De a lényeget mutatja)
De a leírásban ott van külön-külön is 4k-ban.
(lehet, hogy csinálok egy új, jobb összehasonlító videót, de a YT-on is találtam már egyet)Viszont azt vettem észre, hogy nagyon picit ugyan, de DX12 blurosabb. Rajta van a Community AA és Nvidia sharpening. Reshade-t nem engedi az Easyanticheat.
Ezzel lehet vmit kezdeni?
-
voodoo98
addikt
válasz
Fitzgerald #259 üzenetére
9900k->12900k, ram kb ugyanaz, csak 16->32.
Viszont a minfps-ben és stutteringben is szerintem jobb lett a helyzet, de néha leesik stabilan az fps. Összességében jobb. DX11.
DX12-t kipróbálom windowed módban. -
Pet84
tag
válasz
Fitzgerald #259 üzenetére
Sikerült rájönnöm nagy nehezen, a radeon kártyám valamiért nem komálta hogy be van kapcsolva a smart access memory, ezt biosból kikapcsoltam. És láss csodát azóta tükörsimán megy igaz kevesebb átlag fps-el de kit érdekel. Teljesen más élmény így egy meccset végigtolni mint hogy minden egyes alkalommal szaggat a kép pláne célzásnál, úgyhogy végre élvezem is a játékot.
voodoo98
Nem, ilyen probléma nem volt. -
voodoo98
addikt
válasz
Fitzgerald #256 üzenetére
-
Pet84
tag
válasz
Fitzgerald #256 üzenetére
Hi!
Én még most kezdtem el a játékot. Sikerült úgy beállítani hogy átlag 100 fps felett legyen de azért laggok előfordulnak meg-megröccen a kép nálam. SSD van meg 16 gigaram.
DX12 bekapcsolva. Kinek mi ezzel a tapasztalata? -
tankraid
aktív tag
válasz
Fitzgerald #244 üzenetére
Köszönöm majd rájuk nézek. HLL pedig mindenképp próbás lesz. Remélem nem kell sokat várni....
-
tankraid
aktív tag
válasz
Fitzgerald #242 üzenetére
Értem, köszönöm. Erős gondolkodás van. Sajna Tarkov kezd kicsit kopni, sajnos Arma meg már elég megkopott az R6 Siege már messze nem az mint régen a sok ugrálós, becsúszós lövöldék meg valahogy nem az én világom. Szóval jó lenne még valami komolyabb téma.
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Fitzgerald #232 üzenetére
Ne legyen pár hónapig új tartalom,csak feküdnének neki inkább teljes erővel az optimalizálásnak.
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Fitzgerald #226 üzenetére
Tényleg nekifeküdhetnének jobban az optimalizálásnak,mert akár milyen beállítást alkalmazok ez a hülye akadozás nem akar elmúlni. Van mikor jobb picit de a tökéletestől még messze van.
Meg a rombolhatóságra is rágyúrhatnának,szerintem még jobban feldobná a játékot,ha rá lehetne borítani az ellenfélre a házat.(mint a bc2-ben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest