Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szombat reggel leültem egy meccsre. Olyan hosszú volt, hogy már indulnom kellett volna, a meccsből meg volt még 10 perc. Ha kilépek, buktam volna az egész előrehaladásomat.
Végül még nyerünk is, de számomra is nagyon hosszúak a meccsek. Itt nincs az, hogy leülök egy gyors körre. Ezzel rendesen előre kell tervezni. 
-
.LnB
titán
Ezt a YT-ot linkeltem én is.

RHA igen. Megtaláltam már a szerverüket, tegnap ott is játszottam.
Csak még nem jutottam dűlőre a játékkal kapcsolatban, tetszik is, meg nehéz is. Ez hatványozottan az a játék, ahol kell a kommunikáció, a csapatmunka. Minden multiplayer lövöldére igaz ez nagyjából, de itt eszméletlenül. -
.LnB
titán
Megvettem a játékot PC-re. Korábban PS5-ön már próbáltam. Nem mondom, hogy beleszerettem a játékba, de elkezdtem utána nézni, hogy megtanuljam a játékmenetet. Nem egyszerű játék. Nagyon el kell vonatkoztatni a COD és BF játékoktól.
Na, számomra ezek a dolgok segítettek a tanulásban:
Hell Let Loose Hungary Youtube csatorna videói
Szerintem mindegyik videó igényes, de a két hosszabb Training podcast talán a legjobb.
HLL New Player Guide
(pdf formátumban) Aranyos, pofás kis user manual kezdőknek.
-
.LnB
titán
Tegnap Normandiában én is "túráztam egy nagyot", mentem össze-vissza a pályán.
Bejártam az egész mapot. És nem nagyon találkoztam senkivel. Nem igazán értettem, hogy mit is kellene csinálnom. De a végére úgy vettem ki, hogy az ellenfél támadott, mi meg az utolsó pontot védtük. De nem tudtunk visszafoglalni más pontokat. Végül kiírta, hogy nyertünk. Mondom oké. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végül még nyerünk is, de számomra is nagyon hosszúak a meccsek. Itt nincs az, hogy leülök egy gyors körre. Ezzel rendesen előre kell tervezni. 

Bejártam az egész mapot. És nem nagyon találkoztam senkivel. Nem igazán értettem, hogy mit is kellene csinálnom. De a végére úgy vettem ki, hogy az ellenfél támadott, mi meg az utolsó pontot védtük. De nem tudtunk visszafoglalni más pontokat. Végül kiírta, hogy nyertünk. Mondom oké.