Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Nehéz beszélni még erről, mert rengeteg dolog még hiányzik belőle.
-Jó lenne ha lennének járművek, mert ez a jelenlegi pálya túl nagy a gyalogosok számára. Sokszor 5-10 perc csak a futásból áll és semmi nem történik. De reménykedem hogy a bétában már megkapjuk őket.
-Azt gondoltam hogy többnyire olyanok fogják megvenni a veterán csomagot, akik szeretik a taktikai shootereket mint pl. a Squad. Ahhoz képest 70-80%-ban 0 kommunikáció van és nem egyszer voltam már SL és az istenért sem akart engem követni senki. Mindenki ment a saját feje után. Igaz hogy a voice chat hiánya bezavar, de akkor is ott van még a szöveges chat. Egy csomószor írtam oda és úgy se reagáltak rá az emberek. Ez nyilván megint egy olyan dolog, ami majd a végleges játékban el fog tűnni (remélhetőleg), mert addigra tényleg szinte csak a fanok maradnak.
-Az ugrást én legszívesebben kivenném a játékból. A netkód nem olyan szörnyű, de még ahhoz képest is alig lehet eltalálni az ugráló embert. Plusz elég komikus egy taktikai shooterben bunny hoppozó embereket látni. Teljesen kizökkent az élményből. Rakjanak be mászást helyette, mint a Squad-ban.
-A grafika önmagában nagyon szép és a műfajon belül ennél nem is kell több. Viszont ezzel az élsimítással kezdjenek valamit, mert lowon, illetve mediumon nálam szörnyen néz ki a játék. Highon és azon felül pedig borzasztóan homályos. Már-már hátrányosan homályos, az ellenfelet nehezebben veszem észre.
-A fegyverek hangja tetszik többnyire, néha a K98-nak nincsen hangja újratöltésnél. A gránát robbanás is lehetne hangosabb és erőteljesebb. Jelenleg csak egy kis pukizást lehet hallani, meg a robbanás effektje sem olyan csuda jó. Az viszont nagyon tetszik ahogy a távolban lehet hallani a fegyver ropogásokat, azoktól megmozdul a lábam között valami.
-A játékmód összességében tetszik, de egy Squad-os megoldásnak jobban örülnék. Vagy legalább szűkítsék egy picit beljebb a foglalási területet, mert az, hogy elég a terület szélére bemenni és már foglaljuk is, az egy kicsit fura számomra. Ha meg arrébb lépek 5 métert, akkor meg egy másik területen vagyok már. Legyenek semleges részek a foglalópontok között.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest