- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Slavin
újonc
Help!
Úgy döntöttem a karácsony alkalmából meglepném magam egy új PC-vel. Igen messze van még de ideje nézelődni gondoltam. Ám ahogy elkezdtem nézelődni rájöttem, hogy foggalmam nincs hogyan kell és hogyan épül fel jól egy rendszer. A keret nem vmi nagy olyan 150-160ból szeretném kihozni monitor winchester nélkül, mert ezek rendelkezésemre állnak. Nos ha valaki esetleg megtenné,hogy kiokosít az ilyen témában esetleg segíteni összeállítani egy PC-t ugyan pénzbeli jutalmat nem
de hálásan megköszönném. Igen érdekel a téma de pl. ilyet sem tudok hogy mi az a cf\sli, úgyhogy szeretnék egy kis segítséget kérni. Azért ide írtam mert foggalmam nincs hova kellett volna ezért SORRY. Olvasgattam a fórumot de részletesen, úgy, hogy én is megértsem nem találtam semmit ezért ne offoljatok lééci
. Ja és gamere szeretném a gépet.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de hálásan megköszönném. Igen érdekel a téma de pl. ilyet sem tudok hogy mi az a cf\sli, úgyhogy szeretnék egy kis segítséget kérni. Azért ide írtam mert foggalmam nincs hova kellett volna ezért SORRY. Olvasgattam a fórumot de részletesen, úgy, hogy én is megértsem nem találtam semmit ezért ne offoljatok lééci
. Ja és gamere szeretném a gépet.