- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
razorka777
veterán
Amúgy miért nem elég a 150k gépre?
-
Slavin
újonc
Help!
Úgy döntöttem a karácsony alkalmából meglepném magam egy új PC-vel. Igen messze van még de ideje nézelődni gondoltam. Ám ahogy elkezdtem nézelődni rájöttem, hogy foggalmam nincs hogyan kell és hogyan épül fel jól egy rendszer. A keret nem vmi nagy olyan 150-160ból szeretném kihozni monitor winchester nélkül, mert ezek rendelkezésemre állnak. Nos ha valaki esetleg megtenné,hogy kiokosít az ilyen témában esetleg segíteni összeállítani egy PC-t ugyan pénzbeli jutalmat nem
de hálásan megköszönném. Igen érdekel a téma de pl. ilyet sem tudok hogy mi az a cf\sli, úgyhogy szeretnék egy kis segítséget kérni. Azért ide írtam mert foggalmam nincs hova kellett volna ezért SORRY. Olvasgattam a fórumot de részletesen, úgy, hogy én is megértsem nem találtam semmit ezért ne offoljatok lééci
. Ja és gamere szeretném a gépet.
Aktív témák
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- GLS AZ ÁRBA! G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 KIT (F4-3600C18D-16GVK) - Újszerű!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de hálásan megköszönném. Igen érdekel a téma de pl. ilyet sem tudok hogy mi az a cf\sli, úgyhogy szeretnék egy kis segítséget kérni. Azért ide írtam mert foggalmam nincs hova kellett volna ezért SORRY. Olvasgattam a fórumot de részletesen, úgy, hogy én is megértsem nem találtam semmit ezért ne offoljatok lééci
. Ja és gamere szeretném a gépet.