- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
itt már több mindent találsz - mondjuk a webhely ott van a fényképen a terméken én is onnan néztem meg
Bővebben: link -
tts
addikt
Szia - a méretek persze kicsit félreérthetőek, ezért:
Bővebben: link -
oceanearth
őstag
köszi, de beszéltem egy sráccal akinek ht-101-e van és vszínű olyat veszek. mert igaz nem járok lan partykra de ttől eldőlne a ház. na jó nem de kcisit félek attól a 700grammtól. jó ok tudom zalman 7700cu majdnem 1 kilo de annaka tömegközéppontja sokkal közelebb van a cpu-hoz, ennek meg a lehető legtávolabb. talán a ht 101 kicsit kisebb és már rájöttem hogy nem gáz a függöleges felszerelés mert akkor majd a videokártya felől nyomja majd a levegőt a bordákra. jó tom a videokártya melegét nyomná rá, igen tom épp ezért kivágom a házat és berakok egy 12 centis ventit hogy nomyja be a hideg levegőt, ja és nincs egy olyan erős vidokarim.
-
oceanearth
őstag
hú látom nagyon vágod. igy a silent tower ugye fölmegy az asus p4 p800-ra. én úgy tudom megvan az a 4 kis lyuk. még annyi kérédésem lenne hogy ha fölrakom merre fog állni a ventillátor a táp felé vagy a gép hátulja felé. ha a táp felé áll akkor gondolom át lehet rakni az aljára hogy onnan fullyon felfele.
-
Veriakilis
senior tag
Szerintem számít, hogy a cső falán van a porózus réteg.
Mégpedig azért, mert a hő a cső fala felé távozik azzal a folyamattam, hogy a vizpára lecsapódik a cső falára.
Ha középen van a kapilláris anyag, - mondjuk helyettesítésképpen egy többeres sodrott rézdrót - akkor arra kevésbé fog kicsapódni a vizpára,mint a cső falára.
A cső belsejében meg fontos, hogy a vizpára mozogni tudjon.
Bár hozzáteszem, hogy hallottam olyat is(valaki itt írta a ph-n), hogy eltört neki a cső, és egy damilszár szerű dolog volt a csőközepén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest