- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Egy darabot mindenképpen veszek.
Kérdés, hogy kell-e belőle 2db, egy izmosabb procihoz (Intel Prescott).
Most csak egy Celeron 2000-esem van, gondolom arra elég.
Ki lehet próbálni a boltban, hogy hogyan szállítja a hőt?
Arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk 30-35C-fokos vízbe rakva mennyi idő alatt melegszik át.
M7 felől hogyan lehet a legegyszerűbben megközelíteni a boltot? (tudom, ott a térkép, de a tapasztalat többet ér...)
40C foktól működő vizes heatpipe-ot otthon is tudok készíteni.
Acetonnal még kísérletezek. -
Veriakilis
senior tag
Mennyire fogják előreláthatólag elkapkodni?
Csak azért kérdezem, mert ha elindulok érte Pestre (130km az út), akkor nem lenne túl jó ha elfogyna, mire odaérek...
Végül is milyen méretekben lesz kapható, és mennyibe fog kerülni?
Meg tudod mondani biztosan, hogy mikortól lesz a boltban?
Esetleg félre tudsz rakni pár darabot (amiben itt megállapodnánk)?
Szerinted egy darab mekkora procira (Intelre) elég (egy 40cm*50cm-es passzív bordára szállítanám vele a meleget)? -
-
Veriakilis
senior tag
Köszönöm!
Lehet, hogy vásárlás lesz a vége.
Mikor lesz belőle mintadarab?
Ha kettő darabot felerősít az ember a procira, akkor már bőven jó lesz.
Az ára is elég barátságos.
A Hasco féle hp-k 2X ennyibe kerűlnek.
Jó lenne, ha tényleg kipróbálnád, és megosztanád a tapasztalataidat ebben a topikban.
Passzív hűtéshez jó megoldás lehet,- a gép teteje egy nagy borda, és oda vezetik a hőt a 'lapos' heatpipeok.
A 21x440-es már bárhova elér a házban. -
ngabor2
nagyúr
Hát, az adatalpját elnézegetve egy P4-hez nem az igazi
Még jó, hogy A64-em van.
Horizontal capacity: up to 46W
Vertical capacity: up to 50w
Viszont amin felcsillant a szemem: fill fluid: acetone. Tehát akkor lehet, hogy nem érdemes a vízzel vacakolni, jó oda az aceton is? Könnyebben párolog (a párolgáshője is nagyobb, ha jól emlékszem), egyszerűbb forrásra biztatni, a vizet vízfürdőben elég érdekes.
Ami nagy előny: weight: 20,8g... nem egy nehézsúlyú versenyző
És azért 1-nél többet egy chipre/procira tenni elég érdekes.
Ettől függetlenül nagyon jó dolog lehet, lapos/kicsi cucchoz (pl. multimédia centerbe) szerintem ideális. Sajnos nekem nem ilyen kell, de ha valaki kipróbálja, érdekelnek a tapasztalatok. -
ngabor2
nagyúr
Ja, így már érthető. Érdekes megoldás, jópofa kis cuccot lehetne belőle csinálni. Sajnos nem értek németül. Lehet ezt forrasztani? Tehát lehet hozzá lamellákat forrasztani, vagy csak ragasztani/szorítani lehet? Az anyagát sem sikerült kiszúrni, se azt nem láttam, hogy Aluminium, se azt, hogy Kupfer. Az ötvözetet nem tudom, hogy van...
-
ngabor2
nagyúr
Huh... Szép vastag csövek. Azért kiváncsi lennék, mekkora a minimális ív, amiben ezeket meg lehet hajlítani. Valami 3x-os ívre emlékszek, tehát a 21-es csövet kb. 3,15 cm sugarú körben (ez a 6,3 cm átmérő) lehetne? És az alját hogy lenne érdemes kiképezni, hogy minél nagyobb legyen a hőfelvevő felülete? Most kifejezetten NEM fikázom a cuccot, komolyan érdekel a válasz... aztán lehet, a cső is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest