Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
chris0000
üzenetére
Igen, ez a szivacs része de az évek alatt kitapasztaltam. :]
MPC-HC utolsó x64 nightly + MadVR + LAV filters x64 (a beépitett is jo MPC-HC-ben, azt hasznalom)
Tegnapelött raktam ujra Win10-et mert winupdate kinyírta (külön szép történet hogy nem volt telepitom ezert hordozhato winyobol kiszedtem sata drive-ot, arra ment linux - ami volt dvd-rw-n regi probabol ami alol WoeUSB-vel microsofttol letoltott image-t tudtam pendrive-ra varazsolni laza 3 óra alatt.
) igy frissek az emlékek.nVidia beallitasok
Igy megy a HDR rendesen, nem kell amugy bekapcsolni Win kijelzo beallitasoknal (MadVR kezeli)
MPC-HC
Lejátszás - Kimenet - Directshow video - MadVR
Belső szűrők - Audio váltó - kikapcs (helyette LAV)
Lejátszás - Teljes képernyő - Az alábbiak vannak beallitva (TV-re teszi automata es allitja frekit/felbontast)
MadVR
Kicsomagol fix helyre, install.bat inditasa aztan beallitasokban (madhcctrl)
devices - TV-d - properties - display bitdepth 10 bit (or higher)
Scaling algorithms - chroma up - bilinear
image down - dxva2
image up - dxva2LAV filter alapból jó amit MPC-HC tartalmaz (internal) de külön telepitheto (ilyenkor le kell tiltani MPC-HC-ben) és a beallitasaiban nekem ezek vannak.

200ms a TV miatt kell egyes filmeknél...
Van külön HD filmek lejátszása topik, de azzal nem sokat jutottam elore régebben, most is van erdekesseg ott. Igy mukodik, lehet még finomítani biztos (pláne MadVR-t, az kihajcsa a 1080TI-d is ha ugy allitod be és az is tudja kezelni a kijelző frissitesi frekiváltást) pl. dinamikatartomanyt nem tudom elovarazsolni. De mukodik es ranezesre jol.
Azért most én is kikérem a véleményüket ezzel a hsz-szel. :] Illetve így ott, a megfelelő topikban tudjuk folytatni, vagy bárki aki később idetéved.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) igy frissek az emlékek.