- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti20
tag
válasz
liksoft #2083 üzenetére
Azért gondoltam a BIOS frissítésre, mert az alaplap cd-jén, nem volt SATA-ra utaló dolog, csak a mellé adott floppy-n, meg a másik dolog, hogy a BIOS-ban csak IDE- lehetőségek voltak..Tehát nem volt semmi sata, még amikor a Windows telepítésnél beadtam neki a floppy-t utána fagyott meg a formázás és egy reset után benéztem a biosba, de akkor sem volt semmi sata a biosban... Ez baj lehet, hogy a bios nem ismeri fel a vinyót??
köszi
[Szerkesztve] -
Peti20
tag
válasz
liksoft #2058 üzenetére
Szia!!
Kicsit változott a probléma. A vinyót a bios nem ismeri fel, a vinyók, közt nincsen semmilyen sata, csak 4 ide..Amikor a press (tab), or ( del) után bejön egy képernyő akkor rátalál a vinyóra... Ezután bejön a telepítő, ami persze nem talál megfelelő meghajtót, és ezután beadtam neki a floppy-t, amit az alaplap mellé adtak.. A floppyn az XP-hez, van két fájl, amit driverként tudunk adni, az egyik egy VIA raid, a másik valami ATAPi dolog..az elsőt adtam be neki, de amikor mindkettőt beadtam akkor se volt jó.. Azt csinálja, hogy particionálás után, a formázás elakad 4 százaléknál... Ezután csak a reset segített, akkor meg 9 százaléknál akadt el... Tudnál segíteni?? -
Peti20
tag
Sziasztok!!
Van egy 200 gigás Samsung Sata vinyóm, a bios felismeri, de a windows telepítő nem látja. A windowsom igaz, hogy Home Edition, de van benne SP2.. Mit csináljak, hogy tudjam használni??
köszi -
Peti20
tag
válasz
Aranygyerek #1562 üzenetére
MSI K9N NEO f
-
Peti20
tag
Sziasztok!!!
Van egy Sata2-es Western Digital vinyóm, 250 gigás.... A régi IDE-s Maxtorom-ról rá akarom húzni a dolgokat, de ha a Maxtort bekötöm akkor a biosban a boot sequence-nél nincs bent a Sata-s vinyóm, csak a Maxtor, arról meg nem tudok indulni, mert az oprendszer azon behalt....Mit csináljak???? Le szeretném másolni a dolgokat a Maxtorról
Tehát az oprendszer a sata-n van, és az ide-ről szeretném a dolgokat rámásolni...
köszi -
Peti20
tag
A Maxtor behalt vinyómat, tegnap megpróbáltam megformázni, a partition magic critical error-ral abbahagyja a munkát...Mit csináljak???
Az új vinyómra mit mondotok.... WDC WD 2500JS-00NCB1... Kicsit hangos, hogy tudnám elhalkítani, plussz az előző hozzászólásomban van még pár érdekesség és kérdés...
Köszi a válaszokat -
Peti20
tag
Sziasztok!!
Tegnap meghalt egy 200 gigás Maxtor vinyóm ( atás volt),formázni sem bírtam.. ma vettem egy 250-es Sata-s WD-t.... Picit néha hallaccik, hogy kattog...Az baj??? Ja és a Windows-ban az asztalon az óra mellett, megjelent egy kis ikon, hogy a hardver eltávolítása biztonságos, úgy mint mondjuk egy pendrive... Rákattintottam és az télleg a vinyó..Ez miért van?? Baj???
köszi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Peti20
tag
-
Peti20
tag
válasz
liksoft #1419 üzenetére
160GB/7200/SATA300/8MB
* DeskStar T7K250
* 160 GB
* 7200 rpm
* SATA300
* 8 MB cache
* 3 év jótállás
Hitachi 160GB/7200/SATA300/8MB
A termék ár: 14 268 Ft
11 890 Ft + 20% ÁFA
Már akartam venni egy másik vinyót, egy ilyen szerinted okés lenne, és akkor az ominózus maxtor lenne csak adattárolásra.... Az egyik haverom azt mondta, hogy ha veszek egy másik vinyót akkor az sata legyen és azt használjam adatot tárolni.. Szerinted mér mondhatta ezt??? -
Peti20
tag
válasz
liksoft #1412 üzenetére
Hali!!
A tesztprogit amit mondtál az a maxtor oldaláról tudom letölteni??? Ja és a riportban azt írja, hogy a becsült hátralévő időtartam 92 nap.. Ettől félhetek, hogy beigazolódik???
A winyó már nem garis, használtan vettem egy sráctól, aki azt mondta, hogy nem rendszervinyónak használta, csak adattárolásra.. Én raktam rá egy HDD cooler-t.. A szobhőmérséklet környékén van állandóan.. Most is 26 fok... Az sztem jó....
Ja és azt néztem, hogy a sentinel azt mondja, hogy már valami 5 éve üzemel... Ez nagy kamu, mert megnéztem és 2005.12. havi gyártmány........ -
Peti20
tag
válasz
liksoft #1403 üzenetére
Köszi szépen!! Ha hazaérek ( kábé este 8.) akkor letöltöm ezt a sentinelt, és elküldöm neked a riportot... Nagyon szépen köszi a segítséget. MOst azért nem tudom küldeni, mert suliban vagyok Programozás 1. gyakszin és Java-zunk... Akkor este küldöm, és köszi...
[Szerkesztve] -
Peti20
tag
válasz
Sanci.Bara #1394 üzenetére
Oksa de egy töredezettségmentesítést már lefuttattam 1 hete, de nem segített.. Először optikai meghajtóra gondoltam, mert bizonyos fordulaton kattog, és néha iszonyat lassan olvas be, de amikor vinyóról vinyóra másoltam akkot is tetű lassú volt... Ezek szerint akkor mi a baj???
köszi -
Peti20
tag
Valaki a 1390-es kérdésemre???
-
Peti20
tag
Sziasztok!! Van egy 200 gigás Maxtor vinyóm 8 megás kessel... Az gondom, hogy egy ideje elkezdett lassulni, tehát a 10-15 mega helyett van úgy hogy csak 2-3 megával tudok csak másolni vagy írni.. .Amikor DVD-ről adatokat írok vinyóra akkor is ez a helyzet..
Szerintetek halódik a vinyó, vagy valami más probléma van???
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged