Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
King Unique #41291 üzenetére
Nem látszik sehol, de akkor majd a tulaj gépén lecsekkoljuk a WD saját cuccaival is, hátha, bár sok esélyt nem látok rá, hogy feléled. Köszi a segítséget mindenkinek.
-
spammer
veterán
válasz
King Unique #41289 üzenetére
Gari nincs, illetve van, csak messze külföldön, nem érné meg neki visszaküldeni, így a tulaj megszívta sajnos. Annyira fontos adat valószínűleg nem volt rajta, hogy egy rakás pénzt fizessen adatmentésért vagy javításért, úgyhogy akkor ez ennyi. A műanyag tokból kiszedtem amúgy, az simán megvolt, látom, hogy a csati rá van építve, úgyhogy ja, még cserélni sem lehet másik hdd-re. Annyit tapasztalatot szereztem legalább én is, hogy tudom, hogy WD Passportot nem fogok venni.
Alig múlt fél éves a cucc és már meg is adta magát, ráadásul szerintem nem is volt agyonjáratva, teljesen átlagjúzeré a cucc.
-
spammer
veterán
válasz
King Unique #41283 üzenetére
Nem az enyém a HDD, csak megkértek, hogy nézzek rá. Ha jól emlékszem, akkor a tulaj azt mondta, hogy a HD Sentinel sem ismerte fel. Van hangja és rezonál is, szóval tuti pörög. Hasonló, mint ezen a videón: [link]. Nem teljesen ilyen a csipogás, nem is ennyire hangos, de hasonló és kb. ez is 2-3 másodpercenként ismétlődik. Lehet, hogy szétkapom, talán a fej lesz a baja, bár megjavítani úgysem tudom valószínűleg.
-
spammer
veterán
Van itt egy WD My Passport Ultra 1 TB külső HDD, usb kábelt bedugva bekapcsol, a kis led világít, hangja van (mint egy kisebb ventinek, jó hangos), de nem ismeri fel se Windows, se Linux, több gépen is próbálva lett. Csendben hallatszik, hogy 2-3 másodpercenként "ciripel" egy rövidet.
Ez akkor kuka gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged