- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #1079 üzenetére
Jó legyen. Hülye vagyok, Te okos, vak vagyok, Te pedig sasszemű.
Azt meg mondd meg nekem, ki fog ebben az országban, havi 70nettóból (jóesetben) legális szoftvert venni több-tízezerért? Akinek van pénze, vegyen, akinek nincs, marad a szürkítés.
Ez pedig pontosan azért van, mert eddig ér a takarója. Ami hétről hétre kisebb. Ha lenne pénze, gondolod nem venne még egy vinyót, vagy pár dvd-t hogy megírja? Márha van pénze dvd íróra ugye...
Amúgy, minket ki tisztel, áruld már el. Ki tisztel valakit is ebben az országban? Nalátod. Külföldről meg jön a szemét, kb annyiba is néznek minket. Ennyit erről, visszhall. -
válasz
liksoft #1070 üzenetére
1070-es üzenetedre írtam, hogy mi annak a programnak a neve, amivel esetleg elveszett adatot is vissza lehet szerezni, jó aránnyal. Csak azért, mert az esetek egy részében, hiába állítod vissza a fat táblát, ha maga a vinyó kezd döglődni. Ilyenkor pedig jól jöhet.
Amit meg írtam az nem krekk, csak serial.
Mindig nézem, ki mit írt, csak akinek nincs pénze százezreket kiadni egy vinyómentésért, annak talán jó ötlet, amit írtam.
további szép napot. -
válasz
kircipeti #1053 üzenetére
Samsung?
Akkor gyorsan ments le róla mindent, és vidd vissza gariba.
Ugyanez volt nekem is. Pár hét, és eljön az idő, amikor a C meghajtó pár óra alatt összeomlik, és RAWnak fogja látni a rendszer... aztán elkezdenek eltűnni a fájlok, majd mappák, majd a meghajtók.
Mentés-format-gari... WD-t kérjél helyette... vagy seagate-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged