Új hozzászólás Aktív témák
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2 éves DELL notim egy WD 320GB-os SATA-s 5400rpm-es és 8MB cache-s vinyó van benne. Mostanában elég gyakran csinálja azt, hogy 5mp-ig nyöszörög és nem világít/villog a HDD LED, közben nem futtatok semmit ami így olvasni/írna. A teszterek szerint tökéletes az állapota. Ismeretes ez a jelenség valami hibaként, vagy csak ne foglalkozzak vele? Köszi!
-
jahatpersze
aktív tag
Nem ide tartozik tudom, de ha vkinek van működőképes régi floppy olvasója és elküldöm neki a floppyt postán el tudná nekem küldeni róla az adatokat emailben?
-
jahatpersze
aktív tag
-
jahatpersze
aktív tag
Bocsi, hogy ide írok, van egy régi fajta asszem 5,25 colos floppym amiről kellenének az adatok, van egy ilyen régi olvasóm bedugom a kis floppy meghajtó helyére, érzékeli amikor bedugom a nagy floppyt és elkezd zúgni meg pörögni de nem tudom olvasni a lemezt. Van vkinek vmi ötlete hogy hol olvastassam le az adatokat ?
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
Kernel #11496 üzenetére
Tudom, hogy nem vág témába, de erre nem tudnál vmit mondani: Van egy 6 éves LG DVD ROM-om meg ASUS CD-RW-m de ezek hibásnak találtak olyan lemezeket amiket a néhány éves NEC ND4571A DVD-RW-m gond nélkül beolvasott. Ez most a régi ODD-k számlájára írhatók vagy más a gond? IDE-s vagy SATA-s ODD a jó?
-
jahatpersze
aktív tag
a legújabb alaplapokon amelyikek SATA-II-ek azokon van kötelezően IDE vagy SATA is? Ha egy IDE kábelre rakom a NEC-ND4571A DVD-RW-t (master) és egy régi 8,5GB-os QUANTUM vinyót (slave) abból lehet gond? Csinálhat hibákat az a régi vinyó, vagy belassítja az adatforgalmat vagy szedjem ki a gépemből?
-
jahatpersze
aktív tag
a legújabb alaplapokon amelyikek SATA-II-ek azokon van kötelezően IDE vagy SATA is?
-
jahatpersze
aktív tag
Hi, a mostani alaplapokban csak SATA-II-es csatlakozó van? vagy van benne ATA vagy SATA is? van valmi átalakító amivel a SATA-s alaplapommal használni tudom a SATA-II-es vinyót? Drága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest