- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chipmunk.
csendes tag
válasz
King Unique #51555 üzenetére
Igen, USB-n keresztül van csatlakoztatva a géphez. Ez régen az asztalimban volt. Mindig is tudtam, hogy zűrös egy merevlemezem (ingyé kaptam anno). Nekem nem fontosak az adatok rajta, de a cégnek, aki anno alkalmazott már annál inkább. Egyébként ez mindig is csak egy végszükség esetén használatos vinyó volt, mert már egy jó ideje szeretné benyújtnai a kulcsot, de én még nem engedem neki
Egyébként találtam egy "MiniTool Partition Wizard 11" neveztű programot, amivel sikerült meglesnem, hogy milyen mappák is vannak rajta. Nem merek semmire rányomni, mert biztos formatálná magát a kis ....Majd bnet az informatikusok ránéznek és szépen átmásolják erről azt a közel 1 TB-ot + azt a 6,5 TB-ot, ami a fiókban lapul.
-
Chipmunk.
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 1,5 TB-os vinyóm, amit a HDD sentinel lát, de a windows10 már nem. Mi lehet a probléma? Formázni nem tudom, mert olyan adatok vannak rajta, ami kell. Valami ötlet esetleg? Előre is köszönöm a választ!
Üdv, Gergő
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest