- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
Megoldódott újratelepítés nélkül :-) Van egy módszer egy program segítségével, amivel úgy tűnik bármilyen gyártmányú HDD-t be lehet állítani. Egy batch fájl készítése után, majd azt berántva az indítópultba: minden rendbe jött.
Több újraindítást, leállítást követően sem jelentkezett újra a kattogás. -
G33Z@
tag
válasz
Doky586 #47829 üzenetére
A driver booster egy kalap szar volt soha sem használtam eddig. Jelen pillanatban tökéletesen végezte a dolgát az új verzió, bátran ajánlom mindenkinek, (én is előzetes utánajárás után használtam) Az IObit úgy gondolom megbízható és használható termékekkel dolgozik.
A probléma NEM a DB-vel van, hanem a legújabb VEZÉRLŐVEL. Őszintén remélem, hogy így most átment.
Köszönöm szépen a hasznos és építő jellegű hozzászólásodat, a kérdésem továbbra is fennáll... -
G33Z@
tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni.
Driver boosterrel frissítettem néhány dolgot és úgy tűnik az új driverekkel bekapcsolódott az állandó fejparkolás is. Kérdésem az lenne, hogyan tudnék visszaállítani egy régebbi vezérlőt, ami nem csapkodja oda a fejet öt másodpercenként a parkolópályára? Vagy egyáltalán hogyan tudom módosítani ezt a parkolósdit.
Sajnos nincs rendszer visszaállítási pontom és most egy jól belakott, ezt leszámítva minden tekintetben tökéletesen működő rendszert nem szeretnék újrahúzni csak a windows meghajtója miatt. WD progija nálam nem működik, a HDParm meg linux ha jól tudom.
Gyakorlatilag ki kellene kapcsolnom az Advanced Power Management-et (ha jól olvastam utána), de a BIOS-ban nincs erre vonatkozó beállítás.
Előre is köszönöm a segítséget, ha van valakinek ötlete..
HDD: Samsung HD105 SI 1TB
Board: Gigabyte Z87-PD3 v1.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest