Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz Elektrosokk #48393 üzenetére
UPDATE: Most már az összes mappát/könytárat látom a lemezen, de mind üres. viszont ugyanúgy csak 15gb-ot ír szabadnak.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok
Dolgoztam videókkal Premier Pro-val, A gépemben 1 ssd és 3 hdd van, megfagyott a premier nem tudtam bezárni és fizikai gombbal újraindítottam a gépet. Ezek az előzmények, azóta az egyik 2 terrás Seagate hdd-t nem érem el (pont amiről dolgoztam). Tegnap este betettem egy külső rackbe, így felcsatolta a meghajtót a rendszer , pár mappát látok is de file-okat nem. a szabad memória ugyanúgy 15GB mint korábban.
a rendszer osx. esetleg van valakinek ötlete hogy tudom helyrerázni? diskwarrior-t probáltam (directory cannot rebuild 5 1502)
minden segítségért kimondottan hálás lennék, csoki vagy amit akartok!
-
Elektrosokk
veterán
válasz anonymus89 #39121 üzenetére
érdekes de csak wd scorpio és samsung winyóim vannak, és csak a samsungokkal van szívás...
-
Elektrosokk
veterán
válasz Elektrosokk #39114 üzenetére
ja és kondició 0%.. erre valaki ??
amúgy egy sata 3 3.5"-es samsung winyó. aminek egy hete nem volt baja. de minden funkció működik.
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
veterán
A hdd sentinel mindig megbízható jelzéseket ad ?
ezt kaptam ma : "Meghibásodás várható - Attribútum: 184 End-to-End Error Count, Paritáshibák száma a belső gyorsítótár (cache) és a vezérlő közötti átvitetelben.
449 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Azonnali merevlemez csere szükséges.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
külső winyó rackben, 220-as tápkábellel...
-
Elektrosokk
veterán
válasz liksoft #38745 üzenetére
Köszönöm szépen Neked és _Csaba_ fórumtársnak a segítséget! a megfelelő táppal most mentem éppen az adatokat! ez nagyon sokat segített Nekem, nagyon örülök
valószínű hogy az egy darab hosszú usb kábel tett be neki, ez egy samsunk winyó, a wd scorpiokat így használom 3 éve, de most vettem normális racket.
-
Elektrosokk
veterán
válasz liksoft #38745 üzenetére
rendben. veszek egy normális hálózati adapteres külső rack-et.
a wd scorpio winyókat 3 éve így használom, csak adat tárolásra. és azokkal sosem volt gond. ez szerinted rendes táppal még használható lesz addig amíg le nem mentek ? bocsi az offért.
-
Elektrosokk
veterán
megfagy a hdd sentinel ha felcsatolom a winyót. (not responding) és a karika tölt egyfolytában. az adobe bridge is ugyanezt csinálja ha meg van nyitva.
most intézőben semmit sem látok. a led a winyon villog. a winyó pörög azt hallani, de nem úgy mint a wd scorpio amit ugyanígy csatolok fel.
-
Elektrosokk
veterán
sziasztok!
adott egy 2.5-ös samsung 500gb laptop winyó. fotókat importáltam rá és közben nagyon belassult az egész folyamat. a hdd egy usb 2.0 kábellel van felcsatlakoztatva. egy restar után nem csatolódik fel rendesen ahogy szokott. 2 opció történik. van amikor megjelenik a meghajtó, de nem tudok belépni a file kezelőben, a zöld csík fut az intézőnél mintha töltene, ilyenkor a tuklajdonságoknál 0 byte adat látható. Barátnőm gépén meg 2 partícicónak jelenik meg , de ott sem elérhető egyik sem. a kis led a ami a külső hdd csatlakozó panelon van, tehát a sata 2 csatlakozón az folyamatosan villog.
mi lehet a megoldás ?
-
Elektrosokk
veterán
sziasztok.
samsung 2.5 colos laptop winyót használtam külső usb-vel fotók tárolására. mai nap folyamán nem tölt be rendesen a winyó, 2 partíció jelenik meg, mintha lenne egy /D és /H is felcsatlakoztatva egy helyett, de egyik sem hozzáférhető. mi lehet a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest