Új hozzászólás Aktív témák
-
hozolek
csendes tag
válasz
King Unique #52751 üzenetére
-
hozolek
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 1TB 2.5" ADAT HC660 külső winchestert de nem tudom használni, mert csatlakoztatáskor a következő hibaüzenetet kapom: A hely nem érhető el! Nem érhető el az F:\
Ezt az ablakot folyamatosan feldobja a rendszer, ezért dolgozni sem lehet miatta.
Ha leválasztom és újra csatlakoztatom, akkor működik néhány percig (tudok rá másolni) majd újra elkezdi feldobálni és így megbízhatatlan.
Kérem aki tud segítsen. Valami beállítási probléma lehet? (NTFS-re formázva jött, újra formáztam de ez sem segített)Rendszer: Windows 10 professional (legális), laptop Lenovo Legion 5 (Intel I7, Nvidia 1650 GTX, 1TB HDD, 500g SSD, 16GB RAM)
A laptop vidáman kezel 4TB WD és 2TB Samsung külső HDD-ket. (ezek nincsenek folyamatosan csatlakoztatva, csak adatmentéshez használom őket gond nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest