Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Elcsesztem egy partícionálást, annyira, hogy új partíciókat is kellett csinálnom/formázás/új oprendszer. A kérdés: mivel van értelme leginkább megpróbálni visszahozni ami menthető?
Bár úgy látom nem ebbe a topicba kelett volna.
-
Drizzt
nagyúr
Ha Udma5 módban megy a winyóm, pedig tudna Udma7-ben is, az a gyakorlatban jelenthet akár minimális sebességcsökkenést?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Kötelező #2897 üzenetére
Ha valamid húzva van, akkor vedd vissza. Tipikusan tud instabil proci is okozni tömörítéssel kapcsolatos hibákat. Más: én felraktam Vistát, s kb. amióta fent van, a winyó egyfolytában dolgozik. Érdekes a szitu... Meg törlök csomó mindent, s a szabad helynél nem jelez ki eleget, s azt írja, hogy nincsen baja a lemeznek.
Hd-sentinelben miért nullázódik sokszor az, hogy mennyi ideje megy a winyó? És miért csak 93%-ot ír a teljesítményre, mit lehet ez ellen tenni? Ez utóbbiak persze mindenkinek szólnak. -
-
Drizzt
nagyúr
Na hát én ezt nem értem, végül sokadik eltávolításra már ment, viszont windowsom teljes halált szenvedett, pedig vírusirtó, meg semmi nem talált semmit. Most mindenesetre felrakom a Pistát majd szerintem, elég volt az XP-ből egy időre.
Más: azt nem tudjátok, hogy miért lehet, hogy van egy 8 megás formázatlan rész a vinyómon? Most láttam a win installnál. Előzőleg úgy emlékszem, hogy az xp installerrel formattáltattam. Most format nem volt. Hogy győződhetnék róla meg bizonyosan, hogy okés a vinyóm? Mert a chkdsk egy hatalmas kalap kakinak tűnik... -
Drizzt
nagyúr
up.
-
Drizzt
nagyúr
A HDsentinel mindenre azt írja, hogy fasza, ha jól látom, kivéve ha nem tudom jól értelmezni a dolgokat. Milyen cuccot lehetne akkor a scandisk helyett használni, ami tényleg kijavítaná a hibát? Közben nyomok vírusírtót, de szerintem nem fog találni semmit. Fontos lenne gyorsan valami program neve, mert tanulnom kéne a gépen.
Bár teljesítményre csak 93%-ot ír a Sentinel most, meg zöld pipa nincsen mindenhol, de gondolom ha nincs semmi piros se ott, akkor nincsen gond...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Help! Ma reggeltől törölt index hibák szállták meg a vinyómat, scandisk kiírja, hogy törli őket, de mégsem törlődnek. Mit lehet csinálni, vagy milyen programot lehet segítségül hívni? Egyébként az egész gép meg van őrülve, a weblapok is tök furán jönnek be, meg minden más is. Valami nagy gebasz van...
Csoda, hogy a ph bejön jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest