- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
a Win 7 -tel nem ment a dolog... most az easus-t telepítem, meglátjuk mi lesz...
Azt már hallottam, hogy a laptop, és a op rendszer elidegeníthetetlen, csak ugye a gyakorlati megvalósítás és szétválasztást ki a fene ellenőrzi? Egy jogtiszta XP gondolom ugyanúgy frissíti magát stb...
-
littlerock
aktív tag
Előbb kérdezek, utána próbálkozok. Valahogy jó lenne, legalább azt a majd 5 gigát hasznossá tenni. Amúgy gondoltam az otthoni wifire klónozom a régi Acer laptop Mac címét, aztán mehet a windows telepítés. Itt felmerül a kérdés, hogy egy akármilyen "kollégiumból rám maradt" XP-hez jó -e ez a szériaszám?
Sajnos a régi laptop elég ócska állapotban van valószínű ide vezérlő gondja van, meg a kijelzője is hol megy hol nem, rossz a dvd meghajtó, az egész nem ér fél kiló kenyeret...
ezért gondoltam, hogy legalább a HDD-t hasznosítom belőle, ha már volt hozzá külső házam. -
littlerock
aktív tag
válasz
liksoft #22429 üzenetére
Szia!
Egy Acer laptop hdd-jéről van szó, és az azon lévő "telepítő" partícióról. ezen van az oprendszer telepítője. Mivel ez jogtiszta windows XP, és megvan a szériaszáma is, a szüleimnek pont jól jönne, a hdd-t meg a fent említettek szerint alkalmaznám.
A hdd most egy keretben van, usb-n kötöm a máasik laptopra, itt a partition magic, vagy a W7 lemezkezelője látja is, de nem tudok vele semmit se kezdeni...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Egy rejtett partíció adatait (Win xp) hogyan tudom kinyerni, és utána az egész HDD-t egybe particionálni?
Egy régi laptop HDD-je lenne a filmek tárolóhelye a tv-hez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 Tb-os NVME-k
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged