Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
válasz
liksoft #42116 üzenetére
Ez volt az első amit megpróbáltam, de sajnos nem ez volt a probléma.
Ha valakinek hasonló problémája van, akkor egy dynamic disk to basic disk converter-el tudja elhárítani.
DE, a legtöbb konverter törli az adatokat, szerencsére azonban van olyan is, amely nem.
Nekem sikerül visszaállítani a dinamikus lemezt alap lemezzé úgy, hogy minden adat megmaradt. -
net91
senior tag
W10 meghalt a gépen és ezt követően W7-et tettem vissza.
A gépben két merevlemez van egy a rendszernek, egy az adatoknak.
Az újratelepítés után a gép nem látja az adatlemezt.
Ezt írja hibaüzenetként:
DINAMIKUS LEMEZ ÉRVÉNYTELEN
Hogyan tudnám ismét működővé tenni? -
net91
senior tag
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A HDS azt jelezte, hogy a merevlemez második részében rossz szektorok találhatóak.
Ezt követően az operációs rendszert újra telepítettem, amelynek során formatáltam a merevlemezt, majd leválasztottam belőle egy 100 GB-os részt az operációs rendszer részére, hogy kizárjam a rossz szektorokat.
A HDS-el szerettem volna leellenőrizni az operációs rendszer területét, ezt a 100 GB-os részt, de nem tudom, mivel HDS nem partíciót, hanem az egész merevlemezt vizsgálja.Hogyan tudom az operációs rendszer partícióját leellenőrizni, hogy tartalmaz-e rossz szektorokat?
Esetleg van valamilyen egyéb lehetőség a bad szektorok kizárására, letiltására?
Előre is köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest