- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
szasztok. wdred 4tb. felpörög mint állat, 5ötkattan majd lelassít,asszem megint kattan kettőt talán,és leáll.kinek mi az ötlete, esetleg hogy tudnám visszahozni?
-
bb.bocs
őstag
válasz
Doky586 #48668 üzenetére
höhö értem a célzást
akkor jól gondoltam hogy maga a lemez totál ártalmatlan. (persze ha nem vagyok barom
vagy nem kezdem rágcsálni
) köszi
a többi részeket nem is tervezte használni az ember
most hogy mondod szívesen nyalogatnám az elektronikát xD
köszi a segítséget. -
bb.bocs
őstag
sziaztok, fura kérdés. merevlemez lemez része elhasználódás után ha tegyük fel kiveszem és valmit csinálni akarok belőle (dísz, nagy mennyiségben tv erősítő stb közelében) lehet rá vagy rám bármilyen negatív krátékony hatással? vagy ez simán csak egy "mágneslemez és nincsen hatással se a műszaki cuccokra, se az emberre egészségileg?)
-
bb.bocs
őstag
na fejlemény, próbáltam a vinyónál iylen helyreállitást.
ezt irta ki. hiba a biztonsági beállítások érvényesítésekor
hiba történnt a kövezkező biztonsági beállításainak érvényesítésekor.
F:\.................
a tárolóban lévő obijektumok számbavétele nem sikerült. A hozzáférés megtagadva. gondolom ha ezt kitudnám küszöbölni akkor jó lenne? -
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #39517 üzenetére
és még annyi hogy van a vinyón 1 mappa amit töröltem a másik gépen keresztül, de itt megjelenik, és persze problémázik ha bele akaok menni hogy nem elérhető. ( persze mivel töröltem) szóval nem értem mivan.... a vinyónak ami hd sentinel szerint semmi baja, totáll commanderben sem látom a mappáka amit másoltam rá,ilyet még nem láttam. totáll commanderben másoltam rá a cuccokat. nagyon furalehet valami oylan titkosítás ami ugy elrejti a mappát hogy sehogy sem láthatom cak az adott gépben?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. nem pont probléma, csak nem értem. van egy merevlemezem. elvittem másik gép felismerte mint f meghajtó, másoltam rá egy rakás cuccot. hazahoztam betettem a gépembe d meghajtóként, rejtett mappákat látom ha van. a gépemen win8 van azon meg 7 volt. a problémám az hogy nem látom a vinyón amiket rámásoltam, de a helyet foglalja, és nem értem miért nem látom. rejtett mappákat látom, rámásoltam még néegettem is a gépen... hazahoztam és... nem látom. mi lehet a probléma? még annyi hogy a gépbe amiröl másoltam rá, satával tettem bele, itthon pedig hdd caddyvel. van ötletetek? fontos nagyon . köszönöm.
-
bb.bocs
őstag
válasz
liksoft #26314 üzenetére
1 y kábellel használom. 2 eeez aa mk8032gax szériás vinyó.
hát a megmaradt épp helyet jó lenne használni rólasajnos mivel a gépem satás, csak usb n tudok próbálkozni, az ibook meg tönkrement tegnapelött...
ui: eddig a hd tuner pro már az elején hibát jelzett szektort, most vinyont ami ott volt ltünt! lehet működik a dolog? csak pöppet lassú? 1 bad szektor már eltünt
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. adott 1 toshiba 2.5es 80 gigás ide s vinyó ami jelenleg usb s rack ben van. a gond a következő. tudom hogy bad szektoros a vinyó.
szeretném a bad szektorokat valahogy lezárni,a többi ép részt még használni.
hd sentinel nem tudja beolvasni az adatokat, hogy mennyit bír, mert nem támogatja a z usb...
hard disk low particion sem jó semmire, és a hdd regenerátor sem megy vele.
most windowsban nekiálltam javítani a hibaellenörzővel a "hibás szektorok keresése és kísérlet a javításukra" módszert, te tegnap este óta folyamatosan csinálja, és a negyedéig sem haladt!
este: 80000 nél volt kb most389000nél van.
ez mennyire normális hogy 1 nap alatt ennyit megy?ennek kicsit gyorsabbnak kéne lennie.
ennyire szektrohibás lenne?
vagy mi lehet a baj?
hagyjam végigmenni? ( ha igy haladunk, 1 hét mire eljut a feléig)
segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest