Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Vettem nemrég egy 'SEAGATE 2TB Barracuda 7200rpm 64MB SATA3 ST2000DM001' típusú winchestert,
de a firmwaret nem tudom frissíteni.
A SeaTools programmal megtaláltam a pontosan megfelelő frissítést, letöltöttem és ráraktam egy pendrive-ra. Be is bootol a pendrive, de nem ismeri fel azt, hogy van olyan winchester a gépben, amelyhez jó ez a firmware, ezért nem lehet frissíteni.
Ezért rá is másoltam a dolgaimat. Így csináltam egy sebességmérést, és összehasonlítva máséval
kiderült, hogy lényegesen lassabban is működik.
Innen az oldalról egy ugyanolyan teszt
Az én gépemben pedigA kérdésem, hogy érdemes egyáltalán próbálkoznom a a jelenlegi CC27-es verzió CC29-esre frissítésével? Nem kerülnek veszélybe az adatok?
Ha igen, akkor hogyan tudnám frissíteni? -
Gigaman55
csendes tag
válasz
liksoft #29942 üzenetére
Másik gépen nem tudok adatokat menteni, épp ezért keletkezett a hiba, mert máshol akartam használni a winchestert.
Nem tudom, hogy lehetne jogosultság hiány, friss Windows 7, csak én használom, rejtett mappák megjelenítése bekapcsolva, de egyszerűen nem látja semmi azt a helyet. Ha megnézem, hogy mennyi helyet foglalnak az adatok, akkor 140 GB szabad helynek kellene lennie, de nincsen csak 10. Lemezkarbantartó sem mutat semmit, amit törölhetnék, nem értem hogy lehet ez.
Szerk.: ez a probléma megoldva, volt egy 200MB-os mappa, azt töröltem, és 120GB-ot felszabadított, az R-Studiot se használom többet.
Köszönöm a segítséget. -
Gigaman55
csendes tag
válasz
liksoft #29939 üzenetére
Mindenféle adatmentő programokkal próbálkozom, aminek megvan az eredménye is (olyan fájlok, amiket a GDB nem talált meg), közben természetesen arra a 130GB helyre szükségem lenne, ami eltűnt, ez más probléma, új.
(Egyébként közben a videókártyám és az egyik monitorom se jó, szóval...)
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Adat visszaállítás közben az R-Studio nevű program túl sok adatot akart lementeni a megadott helyre, ezért a mégsére kattintva bezártam, viszont azóta sem tűnt el az általa lefoglalt 130GB hely, nem találom, hogy hová mentett, ha összeadom a partíción lévő fájlokat, akkor is 130GB-tal kevesebb helyet foglalnak, mint amit a programok kijeleznek.
Már töröltem is ezt a szoftvert, de nem segített. Hogyan szabadíthatnám fel ezt a helyet? -
Gigaman55
csendes tag
Helló.
Tesóm winyója behalt, ezt a hibaüzit adta:A lemezegység valamilyen hardverhibája miatt a Windows nem indítható. A megadott rendszerindító lemez nem olvasható.
Nézze meg a rendszerindítási elérési utat és a lemezegység hardverét.
További információkért olvassa el a Windows futtatásához szükséges lemezkonfigurációról szóló részt az operációs
rendszer dokumentációjában, illetve a hardver dokumentációjának ezzel kapcsolatos részét.Betettem az én gépembe, formáztam, fel akartam tenni rá xpt, telepítést elkezdtem, formázás megvolt, újraindult.
Ezután viszont engem is ez a hibaüzi fogad, és nem tudom elindítani a rendszert. Gondolom a megkezdett telepítést akarja folytatni. Hiába állítom át hogy honnan bootoljon, semmi nem használ. Ha kiveszem ezt a winyót, vagy benne hagyom ugyanaz. Ez SATA-s winyó, mobilrackba tettem, de az én winyóm SATA2-s, szóval másik gépbe nem tudom formázni.
Van vkinek ötlete hogy tudnék bejelentkezni a gépemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged