- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
FollowTheORI #28657 üzenetére
"Az ideális a 25-35 közötti tartomány, ott kell tartani."
Ha ennél kevesebb az nem árt neki ugye? Az 1TB-s Samu állandóan 20-22 körül mozog... de az 500-asok is 24-25°C-osak így télen. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
r-chee #28566 üzenetére
Válaszoltam rá, hogy igen valamit tárol. Kicseréled az elektronikát felpörög a vinyó, de BIOS nem fogja látni. Át kell rakni egy chipet, ami tárol bizonyos adatokat, majd felhelyezni az elektronikát ekkor elindul, BIOS felismeri, működik. (Tapasztalat, kellett ilyet csináltatnom, saját hibámból kifolyólag)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
r-chee #28561 üzenetére
Elektronika csere esetén át kell rakatni sajnos egy chipet, amit nem biztos, hogy mindenki megcsinál otthon.
(Tapasztalat, nálam egy 1TB-os Samsungnál csinálták meg ezt)Azt meg nem is mondom, hogy ha fiatalabbak a vinyók, akkor lehet változott valami az elektronikán, akkor már "átchipelve" sem biztos a működése.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
djculture #28521 üzenetére
A Sentinelben a destruktív teszt, az a szektorok írás és olvasását ellenőrzi nem? Ott egyiken sem lát a Sentinel hibás szektort.
Sajnos a közelben olyan gép, amire rá tudom dugni... kispórolták ezekből a lapokból már az IDE-t
Köszi Srácok! Igen, most ezek parkolópályára lettek téve, hátha van rá valami megoldás.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
BÚÉK srácok!
"Felleltem az itthon lévő IDE-s vinyóimat, 300; 200; 160; 80 mind a 4 Samsung a 300-ast már tele "szemeteltem" játékkal, a 200-asra most kúsznak a filmek, persze mindezt külső rack-kel játszva. Ezzel nem is lenne baj, de a 160-ast, meg a 80-ast hiába formázom és csinálok lemezfelület vizsgálatot (destruktív írás + olvasás), leválasztás után eldobja a partíciót... mintha le sem formáztam volna. Mivel a 80-assal kezdtem ezért gyanakodtam a "rack"-re (csak a panelt használom), 2 rack ugyanaz a probléma. Vajon, teljesen halottak a vinyók vagy lehet ezekkel ilyenkor valamit kezdeni? Adattal és adat nélkül is eldobja a partíciós táblát... nem értem."
Hátha valaki tud valami okosságot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest