- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r-chee
őstag
válasz
DJ. Ru$y #28562 üzenetére
Vásárlásban talán fél év van köztük, de gyártásban lehet, még egy nap sem. Csupán a most haldokló kevesebbet ment még. Ugyan ez elnagyolt kijelentés, de elektronikájuk ránézésre tök ugyan az, gyártójuk, s típusuk megegyezik, és kapacitásuk is. Csak azt nem tudom, elektronika tárol-e valamit a merevlemezek aktuális állapotáról (értem ezalatt a formázottságot, kihasználtságot, szal fizikai jellemzőket), amik kizárttá tegyék az elektronika cseréjét, ha az lehetséges.
Ottó58: Ja, ezt láttam már, tanulságos egy dokumentum film.
-
McDog
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #28519 üzenetére
Próbáld meg nem a rackben, vagy annak darabjaiban... formázni, hanem az alaplapra dugd rá egy formázás erejéig. Így is eldobja a partíciót? Ha eldobja én nem erőltetném, nehogy egyszer fontos adattal dobja el, ha sikerül a formázás, akkor csak a rack miatt nem lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest