- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Napfénysüti #11622 üzenetére
Ha jól emlékszem az Aqua-nál régebben volt ilyen hirdetés, hogy ha megszűnt a bolt,a hol vetted a garis cuccot, akkor hozzájuk is viheted, de pontosan nem emlékszem, most meg nem látom ezt a hirdetést... [link]
-
harry
veterán
válasz
Kernel #11609 üzenetére
Tehát akkor az az xcopy-s másolás, amit itt írnak pl. [link] nem is jó, hiszen felülírja azokat is, amiket írtál, hogy nem szabad módosítani, igaz?
Tegnap megnéztük ezt a leírást, és a végén az ntlrd-t hiányolta... a gyökérben pedig úgy láttam, ugyanazok a fileok vannak mindkét lemezen, lévén mindent átmásoltunk. Próbáltunk utána fixmbr-t, fixboot-ot, a bootcfg látta is a telepített windowst.
Lehet tényleg az lesz, hogy feltelepítünk egyet, és utána másolunk... ekkor a gyökér fileok nem kellenek, csak a Win, Progra, DocSet?
-
harry
veterán
válasz
Kernel #11609 üzenetére
Virtuálisan találkoztam már ezzel, hogy beléptem, és egyből ki is jelentkeztetett... Aztán egyszer egy ntldr hiányzásig is eljutottunk, de amikor ránéztünk a lemezre, ott volt a sys32-ben...Akkor hogyhogy nem találja, vagy ezt hogy értsem?
"Kritikus lépcsőfok itt, hogy a bootszektor-kód megtalálja az ntldr-t"
Nos igen... és ezt hol lehet állítani? Próbáltuk, amiket írtam, de nem jártunk sikerrel.Az mennyit számít, hogy a cél lemez dinamikus-e, vagy sem, és így elsődleges partíció, vagy alapvető kötet? A forrás lemez basic-dinamikus.
-
harry
veterán
válasz
Kernel #11607 üzenetére
Nekem a célom, hogy a jelenleg dinamikus lemez első, hibás, alapvető rendszer kötetét valamilyen módon át tudjam menteni egy másik lemezre úgy, hogy utána tudja bootolni, és a második kötetet is áthelyezni.
Eddig szerintem maga a másolás ment többször is, de a boot-nál mindig gondok voltak... próbáltunk indítani egy win telepítőt, hogy az talán helyre rakja a boot sectoros dolgokat, és ezután tükrözni a partíciót, teljes lemezt átmásolni, kötetet így-úgy, utólag fixboot, fixmbr, meg valami bootsetup, stb., de nem sikerült.
Remélem ezzel a registrys hackkel meg lehet oldani... Ez lehetett a gond eddig?
-
harry
veterán
Nos nálunk lementette (egy helyen megállt, kattant hárman a forrás lemez, majd ment tovább), tehát lényegében lementette, csak bootolni nem tudtunk róla.
Ha jól emlékszem néztük az acronist is (hirens 9.9-en, tudtommal Acronis True Image 8.1.945 van rajta), de a forrás lemez dinamikussá lett konvertálva, és amikor kijelölném forráslemeznek, kiírja, hogy hibás struktúra (vagy mit).Most néztünk egy ilyen lehetőséget [link]
Majd megnézzük. -
harry
veterán
Sziasztok, van egy Win2k3 szerverünk, ahol a rendszer partíció bad sectoros, ami nem jó... első körben szeretnénk róla egy biztonsági másolatot, mondjuk ghost-tal. Virtuálisan szimulálva nem volt vele gond, na de nem is volt bad sector a forráslemezen.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mondjuk ghost partíció vagy disk másolásakor mit csinál a bad sectoros területtel, illetve, hogy a szimuláció végett hogyan tudnék (vmware alatt) a vinyón bac sectort létrehozni, vagy szektorokat hibásként megjelölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest