- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
King Unique #50388 üzenetére
Köszönöm!
-
koma106
senior tag
válasz
King Unique #50376 üzenetére
Valóban elmulasztottam pontosabb adatokat adni az eszközökről. Csak a rend kedvéért X96 S905X Smart TV BOX és WD Elements Portable 1TB.
Hasonló (de nem ugyanilyen TV BOX-on) és azonos típusú HDD-vel nem volt ilyen gondom, ezért nem is gyanakodtam tápellátás problémára, pedig gyanús kellett volna, hogy legyen.
Ha a TV BOX mindkét USB portjára csatlakoztatom a HDD-t, akkor a tápellátáson kívül lesz adatforgalom is?Köszönöm az eddigi segítségeket!
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Egy WD Elements 1TB vinyót használok, Amlogic S905X médialejátszóra kötve. Az utóbbi időben elkezdett kattogni és egy re több filmet nem tudok róla lejátszani, ilyenkor beakad, kattog, lefagy. Csak az eszköz újraindítása segít. Leformáztam, a számítógép felismeri.
Kérdésem, hogy milyen szoftverrel lehetne tesztelni az állapotát, megállapítani, hogy mi a probléma? A kattogás mire utalhat? Nem tudok róla, hogy esetleg leesett volna, de kizárni sem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest