- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
akimot
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni a problémámon. Most vettem egy Asus x401a /win7/ notebook-ot amin van usb 3-as csatlakozó és van egy fél éves Wd Passport usb 3-mas winyóm. A laptopon a legfrissebb driverek vannak fenn a usb porthoz és a winyóhoz is, mégis ha rádugom a Wd-t a usb 3-ra vagy fel sem ismeri, vagy random lecsatlakozik. Az usb 2-vel tökéletesen megy csak ugye lassabban, és ha uninstallálom az usb 3-mas drivert, akkor azon a porton is tökéletesen működik lasabban. Régebben az asztali gépemmel is ugyanez volt, ott akkor szünt meg a probléma, mikor feltettem a win8-at. Többen is írnak erről külföldi fórumokon, de megoldást még nem olvastam. Valószínűleg valami win7-es driver hiba és nem kap elég feszültséget a winyó, de nem tudom mi lenne a megoldás.
Ja, és az új laptopomnál nyugalmi állapotban is kattog a winyója, pozícionál a fej vagy mi, elég zavaró. Indexelést is kikapcsoltam, chromban a háttéralkalmazások futását is, semmi eredménnyel. Működni hiba nélkül működik.
Várom az ötleteket.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest