Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
HDS szerint 100/100-as!
Bele raknám én a gépbe, csak ahhoz kéne egy átalakító, amivel befér 3,5-ös helyre. Valamint egy új gépház, mert a jelenlegiben már nincs hely.Tesztelgetem egyenlőre a hátlapi USB-n.
Furcsa, hogy fél évig simán működött az előlapin, habár PC-vel kapcsolatban én már nem lepődök meg semmin. -
t256
őstag
Sziasztok!
A következő a probléma: Asztali PC-re (Fujitsu Esprimo E900 munkaállomás) USB-n kesresztül van csatlakoztatva egy Hitachi 1 TB Notebook winyó. Sharkoon Quickstore Portable külső házban van.
Ma meg akartam nyitni és a következő hibaüzenet fogadott: "A hely nem érhető el. I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani"
Újraindítás után helyrejött, aztán megint előjött a hiba. Előlapi USB portra volt csatlakoztatva, most hátulra dugtam próbaképpen.A rendszer egy Windows 10 home 32 bit.
Fél éves lehet a HDD, még garanciális. Mi lehet a hiba? Egyik napról a másikra produkálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Linux kezdőknek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő