- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
liksoft #6604 üzenetére
Én az itt viszonylag gyakori áramszünetre gyanakszom.
Az igazán fontos dolgokat sűrűn mentem gépen kívülre, hűtve pedig folyamatosan vannak a vinyóim, 30pár fokon üzemelnek.
A hiba eléggé a lemez elején van egyébként, most megpróbálom, hogy a meghajtó mentése után egy sima, nem gyors formázás mit csinál.A szektor újraírása után ismételt olvasással a drive SMART-ja tudja korrigálni a hibát.
Ez alatt egyébként konkrétan mit értettél? -
pisti
őstag
Hi!
Keresgéltem olvasgattam itt a topikban, találtam sok hasznos dolgot, de azért csak beírnám ide a problémám, hátha tud valaki valami konkrét tanácsot adni.
Szóval van egy kb 3/4 éves Samsung vinyóm 320GB HD321KJ, kellemes darab, kedvelem.
Viszont nemrég a HDSentinel szerint megjelent rajta egy gyenge szektor, és le is áll ~1 mp-nként kattogni néha, direkt hallgatóztam mikor csinálta, biztos hogy ő hallatja a hangot. Plusz pont most az előbb a startmenüre kattintva pár mp-re megállt a gép amíg kattogott(aztán ment tovább), úgyhogy valószínűsítem, hogy ennek a gyenge szektornak az olvasása okozza a kattogást. Nézegettem a SMART adatokat is, nem láttam semmi más rossz értéket és a HDSentinel se ír más hibát.
Mit lehet kezdeni egy ilyen gyenge szektorral? Ez a kattogás meg a random belassulás elég idegesítő tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest