- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blacki
tag
válasz
liksoft #24617 üzenetére
Ma csinálok egy ilyet.
Lemez -> Felület teszt -> Lemez felületének újrainicializálása! Megnézem mi lesz a teszt vége, majd esetleg belinkelem az eredményt tanulságnak. Nem tudom mi lesz a vége ,de most már érdekel. Ha más nem kizárja a rossz szektorokat.
Köszi ma sokat tanultam! -
Blacki
tag
válasz
liksoft #24615 üzenetére
Már attól sérülhetett ha bedugtam 2x 3x az előlapiba de nem ismerte fel a windows 7?
Semmilyen adatot nem írtam rá. Tesztek utána majd okosabb , leszek.
Csak is forrasztott hátlapiba működött normálisan oda is van bedugva, ott formáztam meg de letesztelem délután mindenre.
Lehet akkor majd többet és okosabbat látok. Azért köszi. -
Blacki
tag
Szaisztok! Pár napja vettem egy LG XD7 külső usb merevlemezt,ami tegnap meg is érkezett.
A gond csak ez felraktam gépre és [lemez] fogadott.
Ebben az esetben élhetek a garanciális cserével?
Üdv Blacki -
Blacki
tag
válasz
liksoft #6735 üzenetére
Majd csinálok ha visszateszem a merevlemezt, de most már kivettem mert mérges voltam.
DE semmi hibát nem jelzett HDsentinel -sem .
Valami progit találtam ami lefutott,és ellenőriztem a hibás szektorokat, de semmi, vagyis monden Ok volt. Ha egy everest hdd stress-t ráeresztek bamm 1 perc és halál..
Gőzöm sincs mi lehet.. -
Blacki
tag
Hello.
A minap érdekes problémába akadtam, ezért leírom hátha kapok valami kis infót.
A probléma elég érdekes. Adott egy maxtor 160Gb -os sata2-es merevlemez,- hiba nélkül bármilyen windows feltelepül. A gond ott kezdődik , ha elindítok valami alkalmazást ami a merevlemezt használná 1 perc max 1 perc 30 sec alatt lefagy a gép..
Na mondom jó, de ez még semmi.
1 Újraindítás még minden ok , de 1 perc és megint halál.
2 Újraindítás vagy windows , vagy valami más már telepített fájl sérül és pakolgatásos javítás.
3 Újraindítás semmi ...Nézem lemezkezelőben mintha legyalultam volna a Windowst ,de azt mégis hogyan ha nem értem hozzá..
Mindezek után.
Berakom windows telepítő Cd-t vagy Dvd-t, és amikor elérek a telepítés részhez, ahol meg kell adni a meghajtót akkor lás csodát mintha formatáltam volna az egész merevlemezt.
Annyit ír ki hogy unkown és kész, se híre se hamva hogy előtte ott vigyorgott egy windows rajta meg más cucc. Teljesen olyan mintha bolti bontatlanul most tettem volna be ..
Értetlenül állok ,hogy mi lehet a baja. Néztem már lemezkezelő programmal, de nem talált hibás szektort teljesen ép.Én már tanácstalan vagyok szívem szerint kuka , hogy csak koppana az alján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Házasság, esküvő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest