- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
válasz
#46824192 #52711 üzenetére
Szia
ÁÁhhhh esélytelen, hogy én tákoljak és a ház sem engedné. Használati szempontból elég volna nekem egy HDD csak nem tudom, hogy ezt a problémát egy új ajánlott HDD-vel is tapasztalnám-e, mert mivel elég a HDD tudása ezért nem szívesen vennék 20ezerrel drágábban SSD-t -
liksoft
nagyúr
válasz
#46824192 #52661 üzenetére
Hali!
Gondolom SMR drive. Ebben az esetben attól is függ, teljesen azonos volt-e az előélete a két drive-nak? Vagyis tükörben voltak-e 0 időpillanattól? Ugyanis az SMR drive esetén az adatok nem mindig a fizikai LBA pozícióban tárolódnak, hanem mint SSD esetén "valahol" a felületen, és egy transzlációs tábla segítségével tudja a drive, az X LBA hol is van fizikailag a lemezen. Vagyis más előélet esetén a drive-on belüli töredezettség más, így eleve más fizikai topológiával dolgoznak. Persze ettől függetlenül egy másik firmware lehet jobb stratégiát alkalmaz abban a helyzetben ahol alkalmazod. Viszont más felhasználás esetén leht, épp veszítene a társával szemben. (OS partíció vagy adattárolás)
Én nem piszkálnám......
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vallás
- Autós kamerák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő