Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
"dinamikus lemezről valahogy le lehet-e szedni úgy adatokat hogy nem az egész lemez tartalmát másolom át egy másikra csak ami kell. Egy másik fórumban ajánlották a HDD Raw Copy tool programot, de az a baj, hogy a dinamikus lemez 1TB-os (adat csak kb 300-400gb van rajta, ebből kb 50gb ami kellene) és megpróbáltam a programmal átmenteni egy 500GB-os usb-s vinyóra ,de 50%-nál megállt hibával. Gondolom azért, mert kellene egy másik egy terrás vinyó ami nincs"
A korabbi javaslatom alapjan neki lehet fogni mentes nelkul is a helyreallitasnak, de ha valami felresikerul, bukod az osszes adatodat (vagy adatmento cegnel kell hagynod nehany szazezer forintot).
Az adatvesztes elkerulese vegett vetettem fel, hogy csinalj mentest egy legalabb akkora HDD-re, mint az eredeti volt.
Elnezest, hogy ez utobbi feltetelt kihagytam, mert szamomra egyertelmu volt, hogy az eredetinel kisebb meghajtora nem lehetseges "tukormasolatot" kesziteni.Ha meg nem kuszaltad ossze az adatokat a meghajton, akkor a jelenlegi allapotban valoszinuleg egy adatmento ceg is viszonylag olcso ajalatot ad, mert a HDD fizikai megbontasara nincs szukseg. Itt az illeszkedo topik.
-
moonguru
őstag
Szia!
Pl. Total Commanderrel simán átmásolod azt ami kel!

Persze intézőből is működik a dolog!
Persze bootolni nem fogsz tudni róla, de adatok másolására tökéletes!
Ui:
Persze ez a "normál" esetre vonatkozik, mikor szépen látod a filéket, adatmentésre már más technológia kell!

Új hozzászólás Aktív témák
- WD 18 TB HDD GARANCIÁVAL 100%/100%
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest