- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
A gyakorlatból tudom mondani. Tiszta térben, szikével szépen lebontjuk bitenként, és utána átragasztva másik gépbe már csak ki kell írni filccel DVD-re.
Ha csak egy chip ment is tönkre, okozhatta a belső erősítő zárlata. Így a rárakott is elfüstölhet. Nem minden esetben természetesen, de megvan rá az esélyed. -
Piet_
tag
Én most nézegettem körbe ilyen téren, és ha jól olvastam akkor fizikai és mindenféle elektronika hibás vinyóval nem is nagyon foglalkoznak, legalábbis azoknál akikhez sikerült feltévednem...Azt meg hogy hogyan csinálják azt jól titkolják....
Az én vinyómhoz kapásból 3 olyan vinyót is tudok aminek jó hozzá az elektronikája...és van egy olyan gyanúm hogy a tiédhez is...de ha leírod az összes betűt meg számot amit elkezdtél akkor nagyobb az esélye hogy megtalálod amit keresel...úgy tuti ráismer valaki ha neki is ilyen...Mi is betűről betűre egyeztettük mielőtt belevágtunk...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest