- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
A gyakorlatból tudom mondani. Tiszta térben, szikével szépen lebontjuk bitenként, és utána átragasztva másik gépbe már csak ki kell írni filccel DVD-re.

Ha csak egy chip ment is tönkre, okozhatta a belső erősítő zárlata. Így a rárakott is elfüstölhet. Nem minden esetben természetesen, de megvan rá az esélyed. -
Piet_
tag
Én most nézegettem körbe ilyen téren, és ha jól olvastam akkor fizikai és mindenféle elektronika hibás vinyóval nem is nagyon foglalkoznak, legalábbis azoknál akikhez sikerült feltévednem...Azt meg hogy hogyan csinálják azt jól titkolják....
Az én vinyómhoz kapásból 3 olyan vinyót is tudok aminek jó hozzá az elektronikája...és van egy olyan gyanúm hogy a tiédhez is...de ha leírod az összes betűt meg számot amit elkezdtél akkor nagyobb az esélye hogy megtalálod amit keresel...úgy tuti ráismer valaki ha neki is ilyen...Mi is betűről betűre egyeztettük mielőtt belevágtunk...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Death Stranding Director s Cut
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)