- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
A gyakorlatból tudom mondani. Tiszta térben, szikével szépen lebontjuk bitenként, és utána átragasztva másik gépbe már csak ki kell írni filccel DVD-re.

Ha csak egy chip ment is tönkre, okozhatta a belső erősítő zárlata. Így a rárakott is elfüstölhet. Nem minden esetben természetesen, de megvan rá az esélyed. -
Piet_
tag
Én most nézegettem körbe ilyen téren, és ha jól olvastam akkor fizikai és mindenféle elektronika hibás vinyóval nem is nagyon foglalkoznak, legalábbis azoknál akikhez sikerült feltévednem...Azt meg hogy hogyan csinálják azt jól titkolják....
Az én vinyómhoz kapásból 3 olyan vinyót is tudok aminek jó hozzá az elektronikája...és van egy olyan gyanúm hogy a tiédhez is...de ha leírod az összes betűt meg számot amit elkezdtél akkor nagyobb az esélye hogy megtalálod amit keresel...úgy tuti ráismer valaki ha neki is ilyen...Mi is betűről betűre egyeztettük mielőtt belevágtunk...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)