- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Adatok visszanyeréséhez a már sokszor említett fizetős Get Data Back progit tudom javasolni.
Induláshoz meg próbáld ki, hogy az alaplap secondery vezérlőjére teszed egyedüliként. A BIOS-ban a controllert engedélyezed, de a drive-ot tiltod! Így a BIOS nem fogja kezelni a hibás winyót (DOS sem látja), de a Win a driver-en keresztül rá fog látni. Hátha így elindul, utána meg a GDB-vel le tudod menteni az adatokat. A drive hűtése fontos!
Próba cseresznye. Persze ha fizikai hibás, akkor nem biztos, hogy ez a járható út! -
jójó azt tudom... nem vagyok egyedül a problémámmal (sokan vagyunk így), de nem olyan egyszerű pont ui elektronikát találni...
nagyon valószínű hogy csak az elektronika égett oda, mert csak egy chip füsölt le, se előtte se után semmi nem égett meg, szal a belső részkre nem érhetett el a nagy áramerősség (remélem...)
ha bárki tud elektronikát az szóljon (FY-os kezdetű kell 80GB-osra)
[na de most tényleg... az adatmentősök hogy operálják le róla a biteket?]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest