- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piet_
tag
válasz
liksoft #1727 üzenetére
Köszi az ötletet..megpróbáltam, de nem jártam sikerrel.
Nincs kékhalál viszont a windows logó után mikor töltené a rendszert folyton újraindul...Csökkentett módban szintén..Ilyet még nem láttam hogy fájlrendszer így összeboruljon hogy másik vinyó mellett is b@sszon elindulni...
-
Piet_
tag
Az én bajságomra nem tud senki megoldást?
-
Piet_
tag
Én most nézegettem körbe ilyen téren, és ha jól olvastam akkor fizikai és mindenféle elektronika hibás vinyóval nem is nagyon foglalkoznak, legalábbis azoknál akikhez sikerült feltévednem...Azt meg hogy hogyan csinálják azt jól titkolják....
Az én vinyómhoz kapásból 3 olyan vinyót is tudok aminek jó hozzá az elektronikája...és van egy olyan gyanúm hogy a tiédhez is...de ha leírod az összes betűt meg számot amit elkezdtél akkor nagyobb az esélye hogy megtalálod amit keresel...úgy tuti ráismer valaki ha neki is ilyen...Mi is betűről betűre egyeztettük mielőtt belevágtunk...
[Szerkesztve] -
Piet_
tag
Sziasztok!!
A segítségetekre lenne szükségem, hátha valaki tudja a megoldást....
Szóval, van egy 80-as maxtor patásom ami megmakacsolta magát és b@szik menni..
Akármit csinálok vele kékhalállal megfagyasztja a gépet ha rendszer vinyó mellé teszem akkor is, ha meg erre akarok egy rendszert felvakarni akkor is...A kékhalál közben az NTFS.sys fájlra hivatkozik, ebből sejteni lehet hogy összeborult a fájlrendszer, talán az egész partíció...Nos a kérdés a következő, mit lehet evvel csinálni, létezik-e olyan eljárás amivel életre lehet kelteni, akár még adatokat visszanyerni róla...
A válaszokat előre is köszi...
Üdv
Piet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest