Új hozzászólás Aktív témák
-
hamachi
csendes tag
válasz
pilsner #19892 üzenetére
Hello
DVD nélkül is probáltam már, egy ideig semmi gond nem volt az adatátvitelel.Néhány nap után viszont ismét jelentkezett a hiba ugy, hogy nem volt bekötve a DVD.Kicseréltem a Sata kábelt ami a merevlemezre volt csatlakoztatva de semmi eredmény.
(sry véletlen pilsnernek küldtem)
-
whisperity
tag
válasz
pilsner #19892 üzenetére
Laptopnál még az is kérdéses, hogy a 3-ból melyik 2 port van egy csatornán. Ha jól tudom léteznek olyan eszközök, amelyek nem kérik az Y kábelt, elboldogulnak egy USB-vel is.
Bár arra készülj fel, hogy az ilyen meghajtók a nem hálózatról működő, akkumulátoros laptopot hamarabb kisütik.
-
liksoft
nagyúr
válasz
pilsner #19887 üzenetére
Azt gyanítom, hogy kevés feszültséget kaphat az eszköz, és ez bizonytalan működést eredményez. Sajnos az USB port terhelhetősége eleve kisebb mint amit a specifikáció szerint egy drive szokott kérni, de az eltérés nem jelentős, így mindenki használja. De szerencsétlen párosítás során (USB a szabványt alulról tudja, drive felülről) bizony sok problémát szül. Vagy aktív USB hub használata, vagy Y tápkábel segíthet. Az Y kábel esetén viszont figyelni kell arra, hogy két USB csatornát használjunk, ne egynek a két portját. Ugyanis az áramfigyelés nem csatlakozónként, hanem csatornánként van. Ezért ha nem két csatornát használunk, nem fog megnőni a terhelhetőség, sőt, az indításkori áramfelvétel a csatorna tiltását hamarabb eredményezheti, hiszen mindkét csatlakozóján egyszerre történik a "rántás".
Vagyis nem egyszerű, nem olyan mint amilyennek a marketingesek eladják. Sajnos úgy tűnik, az USB3 esetén sem sokkal jobb a helyzet. Valamennyit igen, de.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged