- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi #27802 üzenetére
Akkor ezt a szoftvert hagyjuk végül is ha a DVD meghajtó nélkül minden tökéletesen működik, akkor ott lehe a bibi, mielőtt veszel egy újat érdemes lenne kölcsön kérni egyet kipróbálni azzal működik-e. Ha igen örülünk, hogy meg van a hiba forrása és csak DVD meghajtó csere kell.
Ha nem működik gáz van, mert az amúgy nagyon jól felépített konfigodon így első ránézésre egy bibi van a proci alaplap kompatibilitás. Én magam mielőtt procit vagy alaplapot vettem mindig ellenőriztem hogy állnak egymáshoz, nem találkozta ilyesmivel, Így a prociknál az azonnali kérdéseknél meg kellene kérdezni más járt e így, mennyire 100-os. Elvileg a proci órajelét, szorzóját még kitalálhatja (max alapjáraton) az alaplap, de a feszültséggel nem tudom hogy áll...
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi #27800 üzenetére
Úgy látom a letöltésnél 3 lehetőség van.
2 arról szó, hogy ha a START/vezérlőpult/eszközkezelőben valamit nem talál a rendszer akkor a fájlokat egy mappába kitömörítve eszközkezelőben e fájlokat közül .inf fájt kiválasztva telepítjük. Ehhez tudnom kellene most jelöl e ott valami ismeretlen eszközt a Windows, ha van, jobb egérgomb, illesztőprogram frissítése.
A windows 7 viszont valószínűleg megtalálta, feltelepített mindent így látatlanba nem tudom megmondani mit frissíts.
A 3. lehetőséget a 11 MB-os .exe-t kellene megpróbálni.---egyébként ott az eszközkezelőben van ismeretlen eszköz?
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi #27794 üzenetére
Elvileg akkor a SATA kábelt is kihúzhatjuk a hibás elemekből.
A Intel SATA AHCI/RAID Controller driverből a legfrissebb van telepítve? -
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi #27787 üzenetére
Miután a HDD-t kicserélted és a hiba még mindig jelentkezik így a HDD-t kizárhatjuk. Milyen konfigod van? DVD nélkül minden jól működik? Mert akkor kiszűrted a hibát. Az oprendszert IDE módban, vagy AHCI-ban telepítetted, mert pl nekem a Pioneer DVD íróm AHCI módban nem szeret bootolni. Kicsit minden esetre teszteld DVD meghajtó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest