- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
renatto #53737 üzenetére
Miért "enné meg" hamar?
Egyrészt max. akkor történhet ilyen, ha felvétel, azaz írás történik rá gyakran, ellenben a lejátszástól, azaz az olvasástól nyilván nem lesz semmi baja a pendrive-nak.
Másrészt esetleg akkor, ha a médialejátszón csak USB 2.0 portok vannak és azok nem tudnak megfelelő tápellátást biztosítani az eszköznek, de ez is inkább egy 2,5"-os külső HDD-nél lehet probléma, nem egy eleve kisebb energiaszükségletű pendrive-nál.
Ahol meg úgy megy tönkre egy mezei pendrive médialejátszón használva, hogy egyik előbb említett dolog sem áll fenn, ott eleve szemétre való vagy a pendrive vagy mind a 2 eszköz és ilyenkor nyilván nem kellene olyat használni, ennyi. -
törölt tag
válasz
renatto #53734 üzenetére
Nekem pendrive-ot ölt meg a TV. A rohadék. Kedvenc USB3-as fürge kincsem volt.
TV célra érdemes külön tartani egy 1-2 TB-os állatot, amit az ember nem igazán sajnál. Nincs jobb ötletem. Az sem baj, ha a TV natívan képes olvasni az NTFS-t, egyéb esetben csak FAT32.
Sosem írják, hogy milyen TV, de a gyártó is kussol az ilyen lényeges infókról.
Na meg az USB-s tápellátásról is. Egyébként nem szoktak zajmentes delejt adni, ezért is képesek pusztítani. Az USB a legzajosabb cucc tápellátás szempontjából. Búg, mint a szarvasbikák. -
törölt tag
válasz
renatto #53726 üzenetére
Szakik véleményét várnám meg a helyedben, én kukáznám.
De az, hogy egy külső HDD-t PC-re, laptopra, médiaizére, TV-re dugdosok összevissza random az a gyors halál receptje.
Ugyanolyan mocskot tudnak okozni, mint amikor régen (486-os idők) az ember nem pöccintette be az LBA-t (logical block addressing). 512 MB után olyan szépen felül lett írva még a partíciós tábla is, hogy ihaj. Én is megszoptam.
Itt még az adminisztrációs területbe is beleszarhatnak, onnét meg kakukk akkor is, ha fizikailag nem sérült a cucc. Nem az én világom ma már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hardcore café
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.) frissítve:06.19
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest