- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Beni97
üzenetére
Útmutató a System Volume Information mappához való hozzáféréshez
Egyébként épp erre akartam kilyukadni, csak mire elkészítettem a fotókat, megjelent a hozzászólásod, amivel alátámasztottad:

Úgy tűnik, a Rendszervisszallító szolgáltatás elmentette a fájlokat, vagy annak egy részét (a beállított korláttól függően), a System Volume Information mappába, még mielőtt valami okból törlődött a gyökérből.
-
Beni97
őstag
válasz
Beni97
üzenetére
Ezeket találtam a programmal. Durva 2 óra volt a scan idő.De ha bemegyek a D-be még mindig nem látom őket. Innen hogyan tudom megnyitni? Pedig jó dolgokat talált mert haverom a Gta 5-t, a Wicther 3-at és az AC Unity-t rakta rá. De ebből csak az első 2-höz talált dolgokat.

UI.
közben meg lettem az iso fájlok de nem tudok semmit csinálni velük mert max 100mb-es fájlokkal dolgozik.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Beni97
üzenetére
Az a kuka. Gyakorlatilag úgy néz ki, mintha valaki / valami direkt belerakta volna a filmeket.
Rejtett mappa, én mindig szoktam látni mivel nálam a Total Commander úgy van beállítva, hogy mutatja a rejtett fájlokat. Pontosabban nemrég beiktattam egy scriptet, ami minden rendszerindulásnál eltávolítja ezt a mappát, minden meghajtóról (soha nem használom a kukát, de manuálisan hiába törlöm, idővel visszatér).
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Tesla topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest