Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
válasz
Kernel #42137 üzenetére
Hát akkor most nem tudom hogy sírjak vagy örüljek. Mert most pont annyi hely hiányzik a D-ről amennyinek kell. Viszont az szar hogy nem tudtam megmenteni azokat a fájlokat. Nem szar játékok és nem 100mb-os fájlok voltak.Sajnos haverom nincs itthon hogy megint rárakhassam őket, letölteni meg.....200-300kb/s.... sok idő lenne.
Na mindegy. Köszi szépen a segítséget
-
Beni97
őstag
válasz
Kernel #42126 üzenetére
Az útmutatóban odáig eljutottam, hogy 7.Kattintson jobb gombbal a System Volume Information mappára a gyökérmappában, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.. C-ben vagy a D-ben. Mert értem hogy gyökérmappa kell neki de nekem a D-n vannak a cuccok. A D-n sikerült is bemennem a mappába de csak ennyi dolog van bent:
C-n:
-
Beni97
őstag
válasz
Beni97 #42124 üzenetére
Ezeket találtam a programmal. Durva 2 óra volt a scan idő.De ha bemegyek a D-be még mindig nem látom őket. Innen hogyan tudom megnyitni? Pedig jó dolgokat talált mert haverom a Gta 5-t, a Wicther 3-at és az AC Unity-t rakta rá. De ebből csak az első 2-höz talált dolgokat.
UI.
közben meg lettem az iso fájlok de nem tudok semmit csinálni velük mert max 100mb-es fájlokkal dolgozik. -
Beni97
őstag
-
Beni97
őstag
-
Beni97
őstag
válasz
Feketelaszlo #42001 üzenetére
Sziasztok. Ma teljesen leformáztam a vinyómat. Full üresen átviszem haveromhoz(sajnos nincs és nem is tudtam szerezni külső vinyót), hogy rakjon rá pár játék telepítőt(nekem elég lassú a netem). Rárakott párat ami kb 30 perc alatt meg is volt. Haza jövök felrakom a wint. Minden oké, driverek programok minden fent van... gépreset. Mondom most akkor felrakom az egyik játékot de nem találok semmit és a tárhely pedig kevesebb.
Képekben:Tudnátok segíteni hogy, miért van ez és hogy lehet látni is azokat a mappákat/fájlokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged