- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz
bukti2 #35971 üzenetére
Szerintem a hőmérséklet is rendben van, meg a parkolás is. Ilyen a parkolás. Ez elvileg a te érdekedben van, nem buzerálja a tányért nonstop így a fej, és elvileg hosszabb lesz az élettartam. Azt hogy mi az optimum érték a motor szempontját is nézve, nehogy annak legyen túl sok a parkolások száma, hát ezt nehéz megmondani. Biztos használat módjától is függ. (pl fut e torrent stb)
Nekem 5 percre van állítva parkolás, ls ugyanezek a tünetek vannak, mint neked. És ez teljesen rendbe is van, direkt ezért vettem háttértár típusú vinyót háttértárnak.
Ha kétszer ennyi ideig kellene várni, azt is elfogadnám. Cserébe tárolja nekem minél több évig biztonságosan és csendesen az adatokat. Igaz nekem Red-em van, de green-hez eléggé hasonló.Szerintem fogadd el a tényeket.
Van aki szerint a parkolást érdemes kikapcsolni, pl a wdidle3 progival, van aki szerint ez kockázatos. A wd red-ről hamarosan logout-on megjelenő cikkünkben sok szó lesz erről sokmindenkitől. 90%-ban kész a cikk már.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest