Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz
bukti2
üzenetére
Szerintem a hőmérséklet is rendben van, meg a parkolás is. Ilyen a parkolás. Ez elvileg a te érdekedben van, nem buzerálja a tányért nonstop így a fej, és elvileg hosszabb lesz az élettartam. Azt hogy mi az optimum érték a motor szempontját is nézve, nehogy annak legyen túl sok a parkolások száma, hát ezt nehéz megmondani. Biztos használat módjától is függ. (pl fut e torrent stb)
Nekem 5 percre van állítva parkolás, ls ugyanezek a tünetek vannak, mint neked. És ez teljesen rendbe is van, direkt ezért vettem háttértár típusú vinyót háttértárnak.

Ha kétszer ennyi ideig kellene várni, azt is elfogadnám. Cserébe tárolja nekem minél több évig biztonságosan és csendesen az adatokat. Igaz nekem Red-em van, de green-hez eléggé hasonló.Szerintem fogadd el a tényeket.
Van aki szerint a parkolást érdemes kikapcsolni, pl a wdidle3 progival, van aki szerint ez kockázatos. A wd red-ről hamarosan logout-on megjelenő cikkünkben sok szó lesz erről sokmindenkitől. 90%-ban kész a cikk már.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kompakt vízhűtés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest