- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
nomad138 #37792 üzenetére
Ősrégi Samsungokra, meg Maxtorokra volt jellemző ez a brutális, elviselhetetlen lüktetés, amit még a rezgéscsillapító gumik és rackek sem tudtak elnyelni.
Egy mai WD, akármennyit forog, nem adhat ilyen lüktető rezgést. Nézz meg WD-s fórumokat, vagy keress rá az akusztikai jelemzőire a lemeznek előbb, hátha mégis normális a dolog, de szerintem csere lesz belőle... -
válasz
nomad138 #37765 üzenetére
Nem is értem hogy gondoltad ezt...
Megjön a boltból a HDD amin már előre feltelepített windows van?Anélkül nyilván nincs miről bootolnia csak a régi hddről. Neked kéne wint telepíteni de úgy hogy a telepítés alatt csak az új hdd van bekötve plusz a telepítőmédia (odd/usb).
-
fonix93
csendes tag
válasz
nomad138 #37663 üzenetére
Sosem ejtettem le és nem is rúgtam bele még csak nem is ütögettem, hisz miért is tettem volna mikor jól működött? Kiszerelve volt a gépből de akkor már kattogott. Az egy dolog hogy bekapcsolásnál kattog, de lassabban fut a rendszer,a programok, és a játék is. és eléggé hangos tud lenni néha. Nem csak bekapcsoláskor. Tehát akkor nem tudok semmit tenni? annyi neki? vegyek újat?
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
nomad138 #37669 üzenetére
Jó választás az a Black. Majd jelezz vissza, hogy rendeződött-e az ügy!
@nolika: Nekem az a véleményem, hogy ezekre a Purple, Red, Green szériákra leginkább üzleti megfontolásból volt szükség. Egyébként ugyanaz az 5400-as konstrukció, minimálisan eltérő firmware-rel.
Az árkülönbözetben pedig leginkább az eltérő garanciális időt fizeted meg. A Black és RE már más tészták. -
MoP_FX 57
őstag
válasz
nomad138 #37665 üzenetére
Erre. Van itt baj bőven.
- 12 áthelyezett szektor, ez a legkisebb probléma.Innen jönnek a durvábbak, másolom hdsentinel.com-ról a definíciókat.
- Soft Read Error Rate: Nem javítható olvasási hibák száma.
- Reported Uncorrectable Errors: Hardveres hibajavítással nem javítható hibák száma.
- Hardware ECC Recovered: A belső hibajavító algoritmussal javított hibák mennyiségére utal.Ez a három azonnal magyarázza is, hogy miért dadog az OS alatta.
Szerintem egyértelmű csere, esetleg megpróbálhatsz egy teljes felület-újrainicializálást, de sok értelmét nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest