- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix93
csendes tag
válasz
nomad138 #37663 üzenetére
Sosem ejtettem le és nem is rúgtam bele még csak nem is ütögettem, hisz miért is tettem volna mikor jól működött? Kiszerelve volt a gépből de akkor már kattogott. Az egy dolog hogy bekapcsolásnál kattog, de lassabban fut a rendszer,a programok, és a játék is. és eléggé hangos tud lenni néha. Nem csak bekapcsoláskor. Tehát akkor nem tudok semmit tenni? annyi neki? vegyek újat?
-
fonix93
csendes tag
Nekem azt mondta az eladó akinél vásároltam, hogy ha ő vissza küldi és letesztelik és ha nem találnak problémát akkor visszaküldik kifizettetik velem a postai költséget és a tesztért is felszámolnak egy bizonyos összeget.
-
fonix93
csendes tag
válasz
Saltwater #37655 üzenetére
Csak egy szlovákiai kisvállalkozás. "A kattogás ütemes, vagy teljesen random?" : Random, bekapcsolásnál eszméletlen,vagy ha megnyitok valamit, játék közben, és a gépem is lassabb miatta és ha nem is csinál semmit a gép akkor is van halkabb kattogás .
Mi a merevlemez pontos típusa? : Az eszközkezelő ezt irja: Hitachi HDS721050LCA360 . -
fonix93
csendes tag
A garanciás HDD-m egy pár hete elkezdett rettenetesen kattogni elvittem a boltba ahol vettem ott a "teszt" nem mutatott semmi hibát és nem is kattogott azt mondták hogy azért van,mert két operációs rendszer van rajta,rakjam újra az op rendszert és elhárul a probléma. Megtörtént de a hiba ugyanúgy fennáll ha egy op rendszer van rajta ha kettő akkor is. (amikor még nem volt rajta két op rendszer már akkor is kattogott)
mit lehet tenni ez ellen??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged