- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djstavross #43760 üzenetére
Jó kérdés. Ilyen klattyógó HDD-m volt, 2.5-ös. Menni ment, de lassú volt a sok kereplés miatt és HDS szerint csak rengeteget parkolt, de minden más 100-as volt. Mivel már bios-ban is ezt csinálta én kicseréltettem és minden megjavult. Házi garis téma volt és nem beképzeltem a hibát, mert hdd csere után minden rendbe jött.
Nekem egy HDD sem szokott itt kerregni kattogni, esetleg ha másol vagy dolgozik, akkor is ha nagy dolgokat mozgatok. Minden úgy működik ahogy a nagy könyvben leírták. -
válasz
djstavross #43758 üzenetére
Jaj istenem hát eddig nem értettél és én sem téged. Seedel onnan = lefoglalja nem engedi parkolni!!! Nem engedi tétlennek lenni.
-
válasz
djstavross #43722 üzenetére
Ideje lett volna javítani a hibát, nem újkeletű. Win7 és csókolom.
-
Jazz
veterán
válasz
djstavross #43724 üzenetére
Fogd meg és húzd be az indító pultba a indító file-t.
Win10 alatt "nincs" indítópult.
Így tudod elérni:
Futtatás->shell:startupPff....úgy sikerült kikapcsolni a fejparkolást, hogy nullát, zérót parkol.
Hát...ez nem tudom mennyire jó.
-
Jazz
veterán
válasz
.
-
djstavross
tag
válasz
djstavross #43726 üzenetére
A feladatkezelő indítás fülén bent sincs a HDSentinel....Már letöröltem újraraktam és semmi.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Nekem elindul, a beállításokban be van kapcsolva?
-
Jazz
veterán
válasz
djstavross #43717 üzenetére
Gondolom igen. Hadd fusson. Elfér a tálcán.
(#43718) SymbianOS:
Igen, egy teljes nap alatt.(#43719) mgTerminator:
Erre talán ez is megoldás. Nekem folyamat pörög a vinyó.(#43720) SymbianOS:
Ez az amit írtam. Egyúttal a parkolás is minimálisra csökkent. Amúgy állítólag működik free verzióban is. -
Jazz
veterán
válasz
djstavross #43714 üzenetére
Nekem is hitachi-van, de sikerült megoldani, szépen beállt mint látszik. Eddig volt hogy napi 2000-et parkolt, most meg napi 20-at. [link]
A fejlett energia gazdálkodás csúszka 254-re húzása nem hozott eredményt, mert automatikusan mindig visszaugrott 128-ra.
Viszont a beállításoknál a lemezfigyelésnél a lemez leállásának akadályozása eredményt hozott.
-
válasz
djstavross #43714 üzenetére
Nekem is ilyen hita van, 500-750-1000-es. A 750-es piszok sokat parkolt, a többire nem az elején, de odafigyeltem a fenti módszerrel. Viszont az is tény, hogy alapon használva minden beavatkozás nélkül igen hamar megugrottak a számok.
-
mgTerminator
veterán
válasz
djstavross #43702 üzenetére
Kipróbáltam, nálam a 240 percre állítva is csinálja... Szerintem a rendszer lesz a ludas, mivel ezt nem kifejezetten PC-re csinálták hanem tabletekre is így gondolom emiatt szarakszik hogy energiát takarítson meg.
EZ az enyém hangja, tuti hogy neked is hasonló, bár meg kell hagyni hogy vinyónként eltérőek a működési hangok. A Seagate-nek nekem olyan hangja van mintha bogarak lennének benne amik zümmögnek meg ciripelnek.
-
válasz
djstavross #43705 üzenetére
Na és ez a klattyogás hosszan van és beleremeg a ház? MErt ezzel taliztam, vettem notit és ezt csinálta, pluszba a noti igen lomha volt. Kicseréltettem a HDD-t olyanra ami nem klattyogott. Irdatlan parkolás volt benne. Toshiba volt a drága.
Erről a noname programról nem halottam és igen az a seed.
-
válasz
djstavross #43702 üzenetére
Én nem hallottam még róla, nekem most megy 48 órája a gép és nem változott a parkolások száma. Az a titok, hogy onnan seedel.
Főleg ez a kulcs, nem hagyom pihenni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
djstavross #43700 üzenetére
Mi ez a quietHDD? Kipróbálom én is 240 percre állítani. Gondolom ezt a Windows energiagazdálkodásban állítottad.
-
mgTerminator
veterán
válasz
djstavross #43687 üzenetére
Nálam pontosan ugyan ez a hiba van! Csak van pár különbség... PL nekem Acer gépem van, és egy WD 1Tb vinyó volt benne, a jelenség ugyan ez, nyugalmi állapotban van és miután kikapcsol a kijelző folyamatosan ki/bekapcsolja. Na a helyzet az, hogy kicseréltem egy Seagate vinyóra ami alapból nem kapcsol ki, de ugyan ezt csinálja nyugalmi állapotban. Már kezdem azt hinni hogy a Win 10 az oka. Minden energiatakarékos faszság már ki van kapcsolva.
-
djstavross
tag
válasz
djstavross #43690 üzenetére
Szóval készítettem képeket a HDDS-ről! Annyit már megállapítottam, hogy a felpörgés/leállás nem jó. Teljesen kezdő vagyok a témában. De ez a klattyogás nagyon idegesít. Jelenleg nem csinálja, általában inkább nyugalmi állapotban szokta csinálni mikor már a képernyő is elsötétül!
Ha jól gondolom, akkor a HDDS-ben az energiagazdálkodásnál ha átállítanám az értéket, akkor megoldódna a probléma, csak akkor mindig futnia kellene a háttérben a programnak. Ezért is kérdeztem, hogy a quietHDD megoldás lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest