- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz
Tomee001 #22087 üzenetére
Milyen márkájú a táp és hány wattos?
Nekem is volt egyszer egy codegen 300W os tápom semmi bajom nem volt vele volt rajta 2 hdd meg 3 dvd + a többi sallang.Ment benne 1,5 évig egy maxtor hdd. Ezután gépbővítés maxtor át az új gépbe 400W-os codegen mellé és még egy napot se bírt ki:S -
spista222
addikt
válasz
Tomee001 #22084 üzenetére
Szerintem ha már purcant meg hdd benne akkor meg kellene nézni a tápot, kábeleket és azt hogy jó e a háznak a szellőzése mert ezek kinyírhatnak akár egy teljesen új vinyót is.
Egyébként hogy nagyjából kitudj zárni a vinyón kívül mindent előszőr futtass egy mémtesztet az általában megszokott fagyni a proci alaplap mem hármas valamelyikétől.
ha a HDD vel van gond akkor amikor megy rendesen rakj egy szentinelt és az kiírja ha volt már vele gond. -
Mittu88
senior tag
válasz
Tomee001 #22084 üzenetére
Én már jártam hasonló módon, akkor kb mindenre gyanakodtam, kivéve a számítógépház bekapcsológombjának (!) a kábelére. Mondjuk kicsi az esélye, de ha értesz hozzá és már nagyon nincs tipped, hogy mi a gondja, cseréld ki a kábeleket. Azért várd meg, hogy a szakik mit reagálnak, de ilyen apróság is lehet a gond.
Meg a tápegységet is érdemes lenne bemérni, hogy jó feszeket ad-e le
Ha a merevlemezre gyanakodsz, akkor meg simán HD Sentinel Rövid-önteszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest