Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Azért a SATA - USB kapcsolatnál lehetnek furcsaságok és nem mindegyik külső ház / dokkoló / átalakító adapter problémamentes ilyen téren. Illetve van amikor egy firmware frissítés megoldja a gondokat, de a gyártó oldalán nem nagyon találni egyikhez sem [link]. Illetve ott kétlemezes típusból csak az USB 3.0 változat van fent [link]. Valamint a JMicron chipek eleve macerásabbak ilyen téren és külső firmware is inkább az ASMedia chipekhez van. Valamint utóbbiaknál kiforrottabb maga a frissítés is.
-
AtHoS
nagyúr
Win7 telepítő elindult gond nélkül, így onnan be tudtam lépni javításhoz és parancssorból futtattam egy chkdsk /r /f ellenőrzést, ami az első lépésekben végzett javítást. Futott több, mint egy órát, de végül rendben el tudtam indítani a telepített Win10-et.
Ami furcsa, hogy logikai hiba volt a winyón és egy teljesen független gépbe hordozhatóként berakva ott is lehalt az ntfs.sys kékhalált okozva. Ebből annyi kiderült, hogy nincs a helyzet magaslatán hibakezelésben a Win10 lemezkezelő része
-
xy2003
tag
A kerregés nekem az ami neked a ta-ta-ta
amikor dolgozik,de nekem meg áll magátol is csak szerintem tul gyakran és sokat ta-tázik feleslegesen,most is állt egy kis ideig aztán csak ugy a nagy semmibe elkezdett kerregni.
A hdd led akkor is villog mp-cenként egyet ha nincs semmi hdd müvelet. -
djculture
félisten
Megmondom őszintén az ára miatt már én is akartam venni párszor ilyet de mikor látom hogy mennyi rossz van ebből a toshiba dt aca sorozatból inkább hagyom a fenébe... Szerviztechnikus kollégák már fosibának hívják. Az1T meg az 500gigás verzió az állítólag jobban bírja de felette horror.
-
Imco
őstag
Hi!
A HDsentinel sokkal jobb.
Kb egy féléve játszottam 1-2 napot kisérlet képp ezzel az ashampossal.
Lehet hogy elfogult vagyok, de a sentinel áttekinthetőbb,
könnyebben kezelhető, informatívabb volt számomra.
Mindkettőnek van demója, probáld ki magad!
Bár a sentinel közel 3-4x annyiba kerül, viszont amit nem tud az nem is létezik merevlemezben. Kezeli márt az SSD-t is.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali navigációs kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest