- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
xy2003 #32259 üzenetére
Nem lehet, hogy rezonál a házad? Sokan csak egyik oldalon fogatják (csavarozzák) fel a hdd-ket és a másik oldalon hol érintkezik a tartó lemezzel hol nem, így érdekes hangok születnek működés közben. Csak mint tipp.
Nekem tényleg teljesen hangtalan, a wd greeneknél halkabb. -
Zolee11
senior tag
válasz
xy2003 #32250 üzenetére
Ha a sentinel szerint minden okés, akkor nagy baj (még) nem lehet.
Ha rendszerlemezként használod, akkor normális, hogy szinte folyamatosan dolgoztatja a win, nem hinném, hogy abnormális jelenség lenne. Nemrég tudtam meg az önteszt nevezetű dolgot is, amit állítólag idle állapotban végeznek a merevlemezek, és néhányuknál már új korban is hallani, hogy ez mennyire valós vagy nem azt nem tudni, mivel hivatalos információ nincs erről. Ez már gyártási titok.
Nézd rendszeresen a sentinellel, én is azt teszem. -
Zolee11
senior tag
válasz
xy2003 #32232 üzenetére
Nekem ugyanilyenem van, és a seek hangot üzem közben sem hallani, érdekes, hogy te hallod, amikor megvetted akkor is ilyen seek hangja volt?
Hdsentinellel mindenképp nézd meg a smart értékeket, és ha látszik a hiba, akkor már most vidd garanciáztatni, és ne ilyenre cseréltesd.
Esetleg lehet az indexelés is (vagy más program), ami a látszólag tétlen állapotban dolgoztatja, ezt támasztja alá a villogó hdd led is, ha nem a rendszer vezérelné ezt a fajta működést akkor nem villogna a hdd led.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest