- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Csabee. #11187 üzenetére
Akkor most tisztázzunk fogalmakat.
Létezik a drive valós, fizikai felülete. Ez NEM hibátlan, csak a gyártás során a hibás területeket a későbbi használatból kitiltják. Menet közben is kiderülhet, hogy van még, vagy keletkezett hiba a felületen. Ennek korrigálása a SMART feladata, a szektorok lecserélésével.
A másik, a drive aktív felhasználói területe. Ennek minden esetben hibátlannak kell lennie, hiszen ha keletkezik hiba, azt a háttérben a SMART javítja.
Nálad a korrekció megtörtént, 20 hibás szektor van a drive-on. Ez nem tüntethető el, hiszen a drive saját hatáskörében végezte a korrekciót. Viszont az adatterületed ettől lehet hibátlan, így a drive használható.
Az akadások, dadogások addig tartanak, míg a drive eldönti, a kérdéses felület (szektor) jó vagy hibás, és ennek megfelelően az allokálást elvégzi.
Szerk: De ez a HDSentinel honlapján a SMART alatt ha jól emlékszem sokkal részletesebben van kivesézve.
-
beyondthesun
csendes tag
válasz
Csabee. #10834 üzenetére
Ez Everest is ugyanennyit mutat... Az ezelőtti vinyóm, amit ma cseréltem le (Samsung 750GB) erre, 37-38 fokon ment ugyanebben a környezetben..
A ház oldala nyitva van jobb szellőzés miatt, ventim nincs a merevlemezekre, de anélkül sem kellene ilyen nagynak lennie szerintem.. -
Sickboy25
addikt
válasz
Csabee. #10609 üzenetére
köszönöm a válaszokat!
de igen garanciális!most vettem decemberben!
jah és igen nem 29 napot futott!Ezt a képet és a garilevél képét akartam elküldeni az iponnak!(de megvártam mit válaszoltok)
Viszont az újratesztelés gombra nem reagál az mitől lehet?Nem akarom elkapkodni jó lenne legalább 90%-os pontossággal megmondani,hogy kuka vagy nem!Mivel tudnék teljes partíciómentéseket csinálni? Amit egy esetleges csere alkalmával egy másik vinyóról vissza tudnék rakni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Csabee. #10588 üzenetére
Tudom. Nem szeretem. Sőt, egyenesen disznóságnak tartom, amikor a magas működési hőmérséklet igencsak nagymértékben hozzájárulhatott a meghibásodásához. Ez a veszteség másra (gyártóra) való átruházása. Félreértés ne essék, ha korrekt környezetben hibásodik meg, akkor a garanciát kutya kötelessége állnia a gyártónak. De így........
Ha valaki ügyeskedik (nem tisztességes), akkor számítson rá, hogy vele is olyanok lesznek. Ezért tart itt ez az ország. Ugyanis kicsiben, vagy nagyban mindenki "betart" a másiknak. De minek? Nem lenne jobb inkább segíteni?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Csabee. #4273 üzenetére
A Vista energiatakarékosságáról már máshol is hallottam. A Vista témában kéne megtudnod a megoldást. Ez nem drive, hanem OS gond.
A magas hőmérséklet lehet valós, ha nincs hűtve. De érzékelő hibája, vagy hibás firmware beállítás is lehet. A hűtésen tudsz változtatni, a hibás méréssel csak annyit tudsz tenni, ha méréssel ellenőrizted, a különbséget mindig bekalkulálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged