- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
beyondthesun #10845 üzenetére
Amennyiben a légáramlási viszonyok azonosak egy előző merevlemezzel (vagyis annak helyére került be), mégis magasabb lett a hőmérséklet, annak oka lehet az eltérő áramfelvétel, illetve teljesítményadatok, ami a WD honlapján a specifikációknál ellenőrizhető, típustól függően.
-
Kernel
nagyúr
válasz
beyondthesun #10829 üzenetére
Nekem régebbi WD-k vannak, ami nem jól mutatja a hőfokot. Utána fórumokon is olvastam, hogy ez WD bug, vagy valahogy másképp van kódolva az információ, csak azt nem értem, hogy hozzávaló WD program sem jól írja ki (többet mutat).
Úgyhogy értelemszerűen bekapcsolás után rögtön kellene ellenőrizni, szobahőmérséklettel egyeztetni.
-
Imco
őstag
válasz
beyondthesun #10836 üzenetére
Az egy tév hit hogy ha levesszük a ház oldalát jobb a hütés! -bár biztos van amikor segit!
Nekem 8-10 fokkal volt magasabb a vinyo hőmérséklet ha nem volt fent az oldala! A zárt házban -ideális esetben- a megfelelő helyre irányithatod a légáramot. Szerintem... -
Csabee.
nagyúr
válasz
beyondthesun #10836 üzenetére
a Samsungokról köztudott hogy talán a leghűvösebb hdd-k. Samsungokhoz képest a többiek melegebbek sokkal.. Igazándiból nem kell aggódnod, mert garancia van rajta sok.. tehát ha meghal (amit kétlek) akkor ott a garancia papírod és kicserélik.
-
Imco
őstag
válasz
beyondthesun #10833 üzenetére
Nagyban függ a háztól is! Én is most szedtem szét a vinyóimat mert egymást fütötték +rátoltam egy 12-es ventit is! Igy 30 fok körül vannak a 27 fokos szobában. Elötte beszaladt 50-be is néha, most hogy melegszik az idő.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
beyondthesun #10833 üzenetére
nézd meeg más programmal is, mondjuk everesettel, az mit mutat! de ha rögtön bekapcsolás után vagy akkor 30fok körül kell lennie.. vagy 35 ha nagyon meleg van nálatok
-
Csabee.
nagyúr
válasz
beyondthesun #10829 üzenetére
30fok melegben bőven elképzelhető hogy alapon 40fokos a hdd-d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged