- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Stalker-2572 #5603 üzenetére
Nem tudod hűteni valamivel? Tegyél mellé egy ventit.
-
CSorBA
őstag
válasz
Stalker-2572 #5600 üzenetére
ha jól tudom, pl. speedfan default beállításnál 50fölött emelné fel a ventiket rá.. Szal szerintem 50fölött számít melegnek...
-
rudeee
senior tag
válasz
Stalker-2572 #721 üzenetére
Dehogynem, a partició törlése vagy formázása minden adatot töröl a lemezen.
Azt hittem, hogy a felismeréssel vannak gondok és nem tárolsz rajta cuccokat egyenlőre.
A lemezkezelésnél miután kiválasztottad a winyót vagy a partíciót, nyomsz egy jobbklikket és láthatod a lehetőségeket. -
lazydog
addikt
válasz
Stalker-2572 #730 üzenetére
Próbálkozz az Acronis Disk Director Suite-el
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #728 üzenetére
Nem találtam semmi más programot, ami ezt meg tudná csinálni
összeszedtem a házban található összes adathordozót és a lényeget sikerült kimentenem... Windows alól hogy tudom megpartricionálni?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #724 üzenetére
Nincs!
Mentsd le az adataidat amik fontosak (lehetőleg két külön winyóra), ellenőrizd az épségüket, és utána az OS saját belső lemezkezelőjével (EZT AJÁNLOTTA RUDEE) törölj mindent, és hozz létre újat. Ugyanis a PM NEM az OS része, így nem azonos módon kezeli a drive-ot. Igaz, hogy rendszerazonos formátumot készít, de a 128 (137) GB-os határt átlépve tud partíciót készíteni ha az alaplap támogatja, míg az OS bizonyos régebbi verziói nem kezelik. Így logikailag lehet akár 250GB-os drive is, de a 128GB-ot elérve a winyó elejét címzi a rendszer! Így nagyon durva adatvesztés is létrejöhet! Vagyis csakis konzisztens rendszert célszerű használni. Rudee-nak ebben is igaza van! Ez pedig az OS saját lemezkezelője.
A PM abban az esetben használandó, ha van mentésem, és az OS által nem támogatott műveletet szeretmém végrehajtatni vele. Így ha bármilyen gond merül fel, 0-ról rendezhető az egész, visszatöltéssel. Ha viszont nincs gond, sok munkától mentesülhetünk. Igazából ez az egyetlen pont, ahol a PM-et célszerű használni, de az előzetes mentés nem kerülhető ki! -
liksoft
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #721 üzenetére
TILOS PARTÍCIÓT MÓDOSÍTANI !!!!!
rudee: HÜLYE TANÁCSOT NE OSSZ !!! Az adatai kellenek !!!
Szerk: A partíció törlése / újra létrehozása során inicializálja a partíción belüli adminisztrációt. Kiüríti. Ezután már csak adatmentéses programmal lehet visszaszerezni (és nem mindig hibátlanul) az ott tárolt adatot!
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
válasz
Stalker-2572 #718 üzenetére
Windowson belül, sajátgép jobbklikk->kezelés->lemezkezelés.
Itt töröld az összes partíciót az adott winyóról és újra osszad fel. Mindenképpen elsődleges partíciót hozz létre.
Nagyobb új winyókat inicializálni is kell, de ez nálad szerintem már nem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged