Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Thrawn félisten válasz  Stalker-2572

üzenetére Stalker-2572

üzenetéreNem tudod hűteni valamivel? Tegyél mellé egy ventit. 
- 

CSorBA őstag válasz  Stalker-2572

üzenetére Stalker-2572

üzenetéreha jól tudom, pl. speedfan default beállításnál 50fölött emelné fel a ventiket rá.. Szal szerintem 50fölött számít melegnek... 
- 

rudeee senior tag válasz  Stalker-2572

üzenetére Stalker-2572

üzenetéreDehogynem, a partició törlése vagy formázása minden adatot töröl a lemezen. 
 Azt hittem, hogy a felismeréssel vannak gondok és nem tárolsz rajta cuccokat egyenlőre.
 A lemezkezelésnél miután kiválasztottad a winyót vagy a partíciót, nyomsz egy jobbklikket és láthatod a lehetőségeket.
- 

lazydog addikt válasz  Stalker-2572

üzenetére Stalker-2572

üzenetérePróbálkozz az Acronis Disk Director Suite-el 
- 

Stalker-2572 veterán válasz  Stalker-2572

üzenetére Stalker-2572

üzenetéreNem találtam semmi más programot, ami ezt meg tudná csinálni  összeszedtem a házban található összes adathordozót és a lényeget sikerült kimentenem... Windows alól hogy tudom megpartricionálni? összeszedtem a házban található összes adathordozót és a lényeget sikerült kimentenem... Windows alól hogy tudom megpartricionálni?
- 

liksoft nagyúr válasz  Stalker-2572

üzenetére Stalker-2572

üzenetéreNincs! 
 Mentsd le az adataidat amik fontosak (lehetőleg két külön winyóra), ellenőrizd az épségüket, és utána az OS saját belső lemezkezelőjével (EZT AJÁNLOTTA RUDEE) törölj mindent, és hozz létre újat. Ugyanis a PM NEM az OS része, így nem azonos módon kezeli a drive-ot. Igaz, hogy rendszerazonos formátumot készít, de a 128 (137) GB-os határt átlépve tud partíciót készíteni ha az alaplap támogatja, míg az OS bizonyos régebbi verziói nem kezelik. Így logikailag lehet akár 250GB-os drive is, de a 128GB-ot elérve a winyó elejét címzi a rendszer! Így nagyon durva adatvesztés is létrejöhet! Vagyis csakis konzisztens rendszert célszerű használni. Rudee-nak ebben is igaza van! Ez pedig az OS saját lemezkezelője.
 A PM abban az esetben használandó, ha van mentésem, és az OS által nem támogatott műveletet szeretmém végrehajtatni vele. Így ha bármilyen gond merül fel, 0-ról rendezhető az egész, visszatöltéssel. Ha viszont nincs gond, sok munkától mentesülhetünk. Igazából ez az egyetlen pont, ahol a PM-et célszerű használni, de az előzetes mentés nem kerülhető ki!
- 

liksoft nagyúr válasz  Stalker-2572

üzenetére Stalker-2572

üzenetéreTILOS PARTÍCIÓT MÓDOSÍTANI !!!!! 
 rudee: HÜLYE TANÁCSOT NE OSSZ !!! Az adatai kellenek !!!
 Szerk: A partíció törlése / újra létrehozása során inicializálja a partíción belüli adminisztrációt. Kiüríti. Ezután már csak adatmentéses programmal lehet visszaszerezni (és nem mindig hibátlanul) az ott tárolt adatot!
 [Szerkesztve]
- 

rudeee senior tag válasz  Stalker-2572

üzenetére Stalker-2572

üzenetéreWindowson belül, sajátgép jobbklikk->kezelés->lemezkezelés. 
 Itt töröld az összes partíciót az adott winyóról és újra osszad fel. Mindenképpen elsődleges partíciót hozz létre.
 Nagyobb új winyókat inicializálni is kell, de ez nálad szerintem már nem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- Gumi és felni topik
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

összeszedtem a házban található összes adathordozót és a lényeget sikerült kimentenem... Windows alól hogy tudom megpartricionálni?
 összeszedtem a házban található összes adathordozót és a lényeget sikerült kimentenem... Windows alól hogy tudom megpartricionálni?